Jeżeli nie ten dział proszę o przeniesienie,
Poszukuje osoby która pomoże wykonać remont blacharki w moim Ventku,
do wymiany progi, ogniska korozji na nadkolach i drzwiach, przerysowany jeden przedni błotnik, do małej poprawki tył pojazdu, i prawu tylni błotnik do wyciągnięcia,
posiadam wszystkie potrzebne materiały do naprawy, progi się dopiero załatwia, nie posiadam natomiast miejsca gdzie mógłbym tego dokonać,mam szpachle żywice, utwardzacze i lakier tez będę miał jak już wszystko zostanie poprawione, oczywiście odwdzięczę się za czas i prace, zrobił bym chętnie to sam ale nie mam zielonego pojęcia o tym i nie posiadam garażu, miło by było jak by ktoś z okolic Gorzowa wlkp, Choszczna lub Wałcza odezwał się z pomocą, prace planuje zacząć na wiosnę,
czekam na wasze odpowiedzi, propozycje lub rady.
Pozdrawiam Łukasz
Silnik: AEY Pomógł: 3 razy Wiek: 45 Dołączył: 03 Mar 2010 Posty: 406 Skąd: WPU
Wysłany: 2011-02-28, 19:21
no ciężki temat przed tobą ja mam o tym pojęcie a brak mi sprzętu typu migomat i kompresor i z tego powodu na pożyczonym sprzęcie bawię się z tym już prawie rok ale powodzonka. ratujmy tyle ventek ile się da
no właśnie wiem ze ciężki ciesze sie niezmiernie ze moja firma dała mi materiały do naprawy za darmo, potrzebuje czyjejś pomocy ze zrobieniem tego gdyzsam nigdy tego nie robilem a zawieszenie silnik i resztę mam juz zrobione, pozostała blacha i wnetrze ale to dopiero na sam koniec,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum