Silnik: 1,8
Wysłany: 2011-03-08, 00:25 Taki mały problrm.
Jestem świeżakiem na forum wiec na początek Witam wszystkich serdecznie
A mianowicie mam taki mały problem ponieważ wymieniłem z tyłu amortyzatory, sprężyny oraz odboje i nadal jak jadę po nawet niewielkich dziurkach to strasznie wali i nie wiem co to może być..
Jeśli mogę prosić was o jakąś diagnozę co to może być to będę wdzięczny.
Wysłany: 2011-03-08, 08:54
no z zawieszenia to zrobłlem tylko to co napisałem... myślisz ze tuleje sa do wymiany ? jeśli tak to jakiej firmy najlepiej kupić
bo na początku myślałem ze tak już musi być ale jak 3 dni temu zakupił mój brat vencinke i sie nia przejechałem to w ogóle inna kultura jazdy nic nie stukało jak się jechało. Dlatego wiem ze coś jest nie tak z moim skarbem i to mnie denerwuje
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Wysłany: 2011-03-09, 17:50
Dziekuje wam za pomoc okazalo sie ze tuleje sa w tragicznym stanie ... Ale teraz po wymianie owszem jezdzi sie lepiej ale gdy jade po nierownosciach to slysze takie metaliczne pukniecie jak np zjezdzam ze spowalniacza ;( jak nie urok to ......
Ostatnio zmieniony przez Kendzior 2011-03-09, 17:50, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum