Pomógł: 3 razy Wiek: 47 Dołączył: 28 Sie 2006 Posty: 268 Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-03-11, 15:00 termometr
Kupiłem sobie elektroniczny termometr i zastanawiam się gdzie będzie najlepsze miejsce żeby zamocować zewnętrzny czujnik temperatury i którędy poprowadzić najłatwiej kabelek (3 metry). Napewno z dala od silnika...
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-03-11, 22:07
Swego czasu gdy miałem takowy to kabelek doprowadziłem do komory silnika, błotnikiem poszedłn a sam dół, a czujnik przyczepiłem na boku do hokejka od wewnętrznej strony, w miarę dokładnie pokazywał temperaturę. Aktualnie wywaliłem bo mnie wkurzał swym wyglądem, może jak sie dorobię to założę sobie taki w miejsce koło włącznika ogrzewania tylnej szyby, są na Allegro, ale cena koło 120 zł odstrasza mnie...
Pomógł: 3 razy Wiek: 47 Dołączył: 28 Sie 2006 Posty: 268 Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-08-16, 08:45
Wyświetlacz bardzo fajny bo widoczny w nocy, wygląda dość profesjonanie. Problem w tym że niemiałbym pomysłu jak i gdziego go zamontować żeby to estetycznie wyglądało, wyświetlacz ma 6 cm jak by nie było. I cena faktycznie za wysoka...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum