Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 42 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2011-04-22, 10:24 Dropbox
Witam
Chłopaki i dziewczyny, albo dziewczyny i chłopaki , chciałem wam przedstawić program DROPBOX. Jest to program z którym dostajemy za darmo 2GB pamięci na nasze pliki, pliki są wgrywane na serwery firmy do których mamy dostęp wszędzie tam gdzie mamy neta, aplikacja działa również na telefonach co jeszcze bardziej ułatwia nam dostęp do plików.
Można również dzielić sie swoimi plikami ze znajomymi, trzeba tylko dodać odpowiednie uprawnienia na dany folder i gotowe.
Istnieje możliwość rozbudowy konta do bliżej nie określonej pojemności, w tej chwili ciężko mi powiedzieć do jakiej pojemności. Na stronce dropboxa pisze ze 8GB, ale wiadomo ze polak potrafi . W necie można znaleźć opis co zrobić aby mieć 20GB
Za każdą zaproszoną osobę dostajemy 250MB, z tym że ta osoba musi się zarejestrować i zainstalować aplikacje na kompie aby dostać tego gratisa.
Dlatego proszę korzystać z mojego zaproszenia http://db.tt/Pt8a6Cp
Ostatnio zmieniony przez Hormon 2011-04-22, 11:28, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum