Pasować będzie, ale cena jak i firma mówi sama za siebie. Nie wiem, jak długo na tym pojeździsz, ale ja bym na Twoim miejscu tego nie kupił. Tu za cały komplet masz 80 zł, a wyobraź sobie, że za samą jedną sztukę sworznia czy końcówki drążka porządnej firmy Lemforder zapłacisz ze 40 zł, jednak jakość wykonania mówi sama za siebie. Tu zaoszczędzisz trochę kasy, a za jakiś czas znów będziesz wymieniać, bo się wszystko rozsypie. Wiesz, Twoja sprawa ogólnie rzecz biorąc, ale ja bym tego szajsu nie kupił.
sebastian, dobrze ze sie nei nazywa hans priest bo ksiedza trzeba wolac zeby poswiecil te rzeczy i wytrzymaly na dluzej
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
wiec ja bym wolał wszystko kupic Febi czy Lemfordera i mieć świety spokój....ewentualnie PU
Dal porównania napiszę tylko jedno...sworzeń Ruville kosztuje ok 30-35zł.....więc nie wiem jakim cudem oba te sworznie jak i reszta może kosztować 79zł
Ostatnio zmieniony przez Paweł J. 2011-04-30, 21:02, w całości zmieniany 1 raz
dzieki za pomoc akurat ta aukcje podalem dla przykladu, ja zawsze staram sie wyposrodkowac cene jak cos kupuje i jeszcze ten sposob mnie nie zawiodl. Belke robilem w listopadzie takze niezamierzam znowu tego robic.
_________________ FIAT CC -> OPEL VECTRA A ->VW VENTO -> VW GOLF MK2
zrób tak jak ja: kupuję po troszku bo drogie, ale oczywiście wszystko lemfordera. Potrwa to jeszcze ze 3 moze 4 miesiące zanim skompletuje całość (bo chce tez amory kupić) ale za to potem prędzej blacha sie skończy niż zawiecha
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum