przeglądam sobie gazete TIMES OF INDIA ogólnie nic ciekawego dochodzę do ostatniej strony patrze reklama vw zdjęcie samochodu jakiś dziwny myślę jetta ale patrzę na napis na rejestracji a tam VENTO
początkowo myślałem że mi na oczy padło ale zdjęcie z klapą a na niej też napis VENTO
poszperałem i co znalazłem
co prawda to przeróbka polo i no niestety kiere ma z prawej a nie z lewej ale jednak vento
_________________ GRUPA MAZOWIECKA
Ostatnio zmieniony przez devill4 2011-05-26, 15:58, w całości zmieniany 2 razy
Jak dla mnie to nie jest to samo co jetta 3 bo nie jest produkowana w Niemczech no i nie am tej duszy
No i na moje oko to wszystko na jedno kopyto (nowa jetta, passat) No niby różnica jakaś tam jest ale...
właśnie w tym rzecz że to nie jest jetta VI przodem to one wszystkie podobne ale tył inny zupełnie niż nowa jetta
no i tak zgadza się duszy to one nie mają ale źle nie wyglądają
no albo jak mk3 w USA no cóż trochę się człowiek sfazował widząc starą dobrą nazwę w nowym ogłoszeniu bo tak szczerze to jetta się trochę nie smaczna dla mnie zrobiła po tym jak sklonowali passata b6
doszedłeś prawie do sedna sprawy jak dla mnie to kontynuacja vento skończyła się na Borze i to tyle bo czy kiedyś vento było podobne do passata b4 albo b3 ? tak ale szczegółami a teraz jetta i passat szczegółami to się różnią w sumie to jedno i to samo poza nazwą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum