Pomogła: 1 raz Wiek: 43 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 291 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-02-10, 20:43 Znowu jestem na forum!
Moje Drogie Panie!
Biorąc pod uwagę usilne starania pani Arloszy i pani Andzi, postanowiłam powrócić (jak córa marnotrawna ) na łono rodziny Ventomaniaków. Ostatnimi czasy bardzo zaniedbałam pisanie na naszym forum Mam jednak kilka argumentów na swoje usprawiedliwienie, mianowicie mamy ostatnio ze Spyro małe problemy. Jak wszystkim zapewne wiadomo Andrzejkowi ZUS odebrał rentę rodzinną, a oprócz tego oboje nie możemy znaleźć pracy (tzn. w Łodzi magistrów kierunków ekonomicznych zatrudnia się za 600 zł brutto!!!!! ) W dodatku znalazł się prywatny właściciel kamienicy, w której mieszka Andrzej. Podniósł czynsz tak wysoko, że Spyro postanowił się do końca tego roku wynieść. Zatem jak widzicie, drogie Panie, nie miałam nastroju na pisanie na naszym forum, ale od dziś obiecuję poprawę Postaram się wygospodarować troszkę czasu (między jednym a drugim złożonym CV) na małe skrobnięcie na forum
_________________ Gość, zapraszam do Stowarzyszenia Miłośników VW Vento "Volkswagen Vento Klub Polska"
Silnik: 1,9 TDI Pomogła: 3 razy Wiek: 44 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 270 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2007-02-11, 11:43
Madzia, w końcu się odezwałaś
oby jak najszybciej udało Wam się uporządkować wszystkie sprawy
spyro napisał/a:
ja jak zwykle jestem urodzonym optymistom,
podziwiam Cię za to i tak trzymaj
ja też ostatnio dość mało pisze, ale to z powodu zbyt dużej ilości obowiązków
wyjechałam na tydzień a teraz, w weekend, musze siedzieć w pracy bo na jutro mam termin oddania projektu
a swoja drogą to jeszcze nie nadrobilam (nie przeczytalam) tygodniowych zaległości na forum i nie wiem kiedy uda mi sie to zrobić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum