Szukam jakiś dobrych filmów, gdzie akcja dzieje się ma morzu. jakiś sztorm, tsunami, coś typu szczęki, ref, główni bohaterowie utknęli na środku oceanu, statek się rozbił itp. Głównie to jakiś thiller albo horror, bo dramaty to mnie nie interesują Może mi ktoś coś polecić? Mile widziane najnowsze produkcje
komedii nie oglądam, ale jeśli chodzi o filmy akcji to polecić mogę ostatnio oglądniętego: Mechanik. Fajny film - Główny bohater występuje m.in. w Adrenalina, Transporter. No własnie, Transporter mogę polecić też, nawet i wszystkie części, oraz Hitman.
Ostatnio też oglądałem: W odwecie za śmierć, ze Steevenem Segalem, oraz S.W.A.T Miasto W Ogniu 2011, lub też Prześladowca (ten od wściekłych i szybkich )
Od dawna próbuję obejrzeć Borderland ale nigdy nie mogę się zebrać, albo brak czasu, albo zapomnę - zawsze coś ogólnie to ja gustuję w Thrillerach i Horrorach, filmy akcji muszą mieć na prawdę dobrą akcję, żeby mnie wciągnęło. Ale te w/w są na prawdę the best, więc polecam
Jakie jeszcze polecacie filmy?bo jestem chory i szlak mnie trafia siedząc w domu wczoraj oglądałem TRANSFORMERS wszystkie części i polecam osobom lubiące takie kino
Silnik: AAM Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 17 Sie 2010 Posty: 333 Skąd: Joniec / Warszawa
Wysłany: 2011-09-08, 15:10
Oglądałem wczoraj Szybkich i Wściekłych 5... Ehhh nic ciekawego... Robi się z tego tasiemiec... Za bardzo bajkowa ta część...
Można obejrzeć, ale bez rewelacji...
kiedyś oglądałem w tv film o gościu który czytał dziewczynom w myślach znaczy to co one myślały to on słyszał,chciałem go obejrzeć ale za groma nie mogę przypomnieć sobie tytułu może ktoś kojarzy jak się nazywał? z tego co pamiętam to gościa prąd kopną w wannie i pracował z jakimiś dziołchami
Silnik: ON
Wysłany: 2011-09-23, 00:00
hrubek18 napisał/a:
kiedyś oglądałem w tv film o gościu który czytał dziewczynom w myślach znaczy to co one myślały to on słyszał,chciałem go obejrzeć ale za groma nie mogę przypomnieć sobie tytułu może ktoś kojarzy jak się nazywał? z tego co pamiętam to gościa prąd kopną w wannie i pracował z jakimiś dziołchami
Silnik: 1,8 Pomógł: 61 razy Wiek: 44 Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3720 Skąd: LZA
Wysłany: 2011-09-23, 03:48
hrubek18 napisał/a:
Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 42 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2012-01-06, 20:41
Ostatnio oglądałem pare filmów:
Admirał - warto obejrzeć
Ip Man - warto obejrzeć
Zamiana ciał - fajna komedia
Oszukać przeznaczenie 5 - nic ciekawego
To tylko seks - można obejrzeć
13 Zabójców - warto obejrzeć
Niewolnica - zależy co kto lubi, dobrze pokazany obraz niewolnictwa w naszych czasach
Kret - warto obejrzeć
Mokra robota - taki see
Kac Vegas w Bangkoku - 1 była lepsza ale można obejrzeć
Conan Barbarzyńca - można obejrzeć
Strefa X - można obejrzeć
Czerwony Orzeł - szkoda czasu
Szefowie wrogowie - będzie
Po prostu walcz 2 - warto obejrzeć jak ktoś lubi walki MMA
Pożyczony Narzeczony - typowa komedia amerykańska
Zła kobieta - Cameron Diaz więc co by nie było to trzeba oglądnąć
Kod nieśmiertelności - super film
Dziewiąty legion - warto obejrzeć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum