Może ktos pomoże drzwi przednie od pasarzera mi się zatrzasneły nie idzie otworzyć ani od zewnatrz ani od wenątrz co zrobić?? centralny działa więc nie wiem może cos sie urwało.
ja mam tak ze jak siedze w srodku i zamkne centralny to od kierowcy drzwi nie otworze od srodka pozniej - treba otwierac szybe i ciagnąc od zewnątrz - ale sie da
może to cięgiełko ci wypadło - jest tam taki patyczek długi który bardzo ciezko zamontowac - ale teraz to musisz chyba boczek sciągać - bo inaczej nie da rady chyba
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-06-30, 13:47
U mnie taka historia pewnej zimy skończyła się moim traconym dniem nad próbami rozłożenia auta od środka a w końcu pojechałem do kliniki zamków, gdzie spece namęczyli się i to sporo żeby je otworzyć. Winnym był sam zamek, który się zatrzasnął i tak już został.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum