Wyjde nawet ze skromną propozycją, aby zorganizować spot/zlot weekendowy na moim rancho około 50 km od Łodzi i około 50 km od Konina. Teren zamknięty, plac parkingowy około 10A, dużo miejsca na ewentualne namioty Oświetlenie placu, oczywiście też jest grill
Co najważniejsze nie pobieram żadnych opłat, a i stacja ze sklepem jest około 50-70 metrów od posiadłości
Jakby byłi chętni to zapraszam
_________________ Gość, jeśli pomogłem, to kliknij pomógł. Będzie mi miło
Pod namioty o tej porze roku to ja moglem jezdzic jak mialem 17 lat.... Ja mysle ze w tym roku to juz sie razem wszyscy nie spotkamybo nie uda sie w ciagu tygodnia zorganizowac spociku.... A z kazdym dniem bedzie coraz zimniej. Poza tym zaczela sie szkoła, praca itd.
Rozumiem ze wszystkim tak jak mi sie zajebiscie podobalo na zlociku i ze wszyscy chieliby to powtorzyc ale takie sa realia. Brak czasu i pogoda to najwieksze problemy.
_________________ W sercu mym na zawsze ----------------> VENTO
Poza tym to ma być spot, a nie taki zlot jak w Krzeczowie. Więc jak ktoś będzie mógł to dojedzie i będzie git
To jest narazie pomysł, i myśle że pod koniec października, początek listopada (jak już się wszystko unormuje) można by było coś już zorganizować
[ Dodano: 2006-11-09, 23:09 ]
Temat idzie do odświeżenia
Po tym co się działo w Toruniu musi być kolejny spot. Zapraszam do zapisywania się do listy. Z racji tego że już jest zimno namioty odpadają ale za to dom stoi
_________________ Gość, jeśli pomogłem, to kliknij pomógł. Będzie mi miło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum