grilla przedniego bez znaczka
dołożenia ksenonów
założenia przednich kierunków typu clary
Dokładki vr6
Następnie zabawa muzyką
Jednostka sterująca lg model z usb
Głośniki przód hertz 16stki w drzwiach plus tweetery
W bagażniku skrzynia blaupunkt gtx plus wzmacniacz magnat ultra 1000W
W kolejnej fazie przyszedł czas na alufelgi
alu 16 cali z oponami przód 205x45 tył 205x50 felgi to attura wheels
I tak se jeździłem jeździłem i ciągle narzekałem że mało mocy że dużo pali itp
W końcu pewnego pięknego dnia pojechałem po cały przód od vento z silnikiem 1.9 tdi 1Z
Rachu ciachu i silnik odpalił i tak się teraz kulam
Z gadzetów które jeszcze zagościły w moim gofferze to :
Gwint ta technix
Rozpórka górna FK przód
Rozpórka dolna przód
Upragniony vento front z grillem bez znaczka
Plany :
Chip, wtryski, ic, kolektor ssący od AWX , tacze z tyłu, zmiana felg na 15 cali plus zabudowa bagażnika
To by było tak w skrócie o mojej kobiałce
Kilka fotek :
tegoroczna vwmania
Jak by co to ta gleba tylko tak na zloty jest bo na codzień to raczej ciężko się z tym śmiga
Pozdrawiam wszystkich
Silnik: 1.6 atf
Wysłany: 2009-08-04, 18:41
w sumie to pierwsze wyjazdy z vento klubem mam za sobą bodajże 2 razy jechaliśmy do borska raz na srt 1/4 mili a raz na geko cup tak wiec bardzo miło. A co do spotów bardzo chętnie
Wysłany: 2009-08-08, 19:24
PS. W tytule tematu miało być VEGO [/quote]
dokładnie żadnej pomyłki nie ma tak jak kolega niżej napisał w końcu przód jest tak jakby od vento a tył dalej póki co golf także żeby było sprawiedliwie to jest vego
Wysłany: 2009-08-14, 10:35
mały update
Doszedł cały układ przelotowy początkowo po odpaleniu goffer legitymował się mocą 88KM i 193Nm teraz jest 91KM i 195Nm także powoli powoli do przodu poza wydechem wypolerowałem również góre pompy oraz przygotowałem alternator po polerki jak bede miał czas to wrzuce fotki
pozdrawiam
SŁAWNY, nie chcesz chipa, nie chcesz wiekszych wtryskiwaczy to kup sobie kolektor ssacy z AWXa, w ostatecznosci z AFNa, AJMa. Sa odpowiednio 3 i 2x wieksze od tego czegos seryjnego.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Wysłany: 2009-08-16, 21:01
bradley napisał/a:
SŁAWNY, nie chcesz chipa, nie chcesz wiekszych wtryskiwaczy to kup sobie kolektor ssacy z AWXa, w ostatecznosci z AFNa, AJMa. Sa odpowiednio 3 i 2x wieksze od tego czegos seryjnego.
ja nie powiedzialem że nie chce, chce jak najbardziej ale wszystko w swoim czasie póki co ciesze się że auto jeździ nie psuje się także tak jak napisałem wszystko w swoim czasie po zimie 150 musi stuknąć bo inaczej to wogle nie wyjeżdzam na ulice
Wysłany: 2009-09-10, 18:18
W dniu dzisiejszym robiłem porządki w szafie i jakieś takie dziwne graty znalazłem i tak sie zastanawiam może jakoś uda mi się to gdzieś do mnie wsadzić
oto pierwszy
a to druga(to chyba coś do hamulców ale jak się myle to mnie poprawcie)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum