Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-10-06, 15:35
Temat rys z tego co pamiętam już był poruszany...
Usunięcie rys z tapicerki graniczy z cudem, z lakieru jak są mał jeszcze idzie jakoś, ale z tapicerki jeszcze nie słyszałem żeby się udalo. Nawet jak je jakoś spolerujesz to i tak będzie widać...
Gdzie masz te rysy? Może poprostu kup w używce częśćnie porysowaną... No chyba że masz całą deskę rozdzielczą porysowaną...
Silnik: ABA Pomógł: 21 razy Wiek: 47 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 505 Skąd: Nowogard
Wysłany: 2006-10-07, 14:24
Cytat:
tylko że miałem nadzieje na to iz ktoś ma sprawdzony sposób
Jedyny sprawdzony sposób to jest usunięcie rys drobnym papierkiem lekko przyspachlować i znowu papierkiem wyrównać , przelakierować element , Ja to sprawdziłem i jest to naprawde skuteczny sposób
ja ostatnio przecierałem deske specjalnym płynem do renowacji i zabezpieczania gum, plastików i różnych twożyw sztucznych, moge w poniedziałek podać nazwe ale to jakiś niemiecki produkt chyba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum