no to musialbys dobrze zrobic mata szklana ale taka 450 ... w sumie najgrubsza spojlerki z niej mozna robic jak dobrze przyschnie zaszpachlowac i odejsc nie powinno
_________________ Ventyl W Rekach Nowego Właściciela ...
Piotrus .
korzystajac z mojej wiedzy , to taki spory kawalek bedzie z poliestrem problem , bo bedzie odlazil .....
zywica poliestrowa z mata musi miec punkt zaczepienia do plastyku..... najczesciej fachowcy stosuja nity by to sie kupy trzymalo .
aby to zrobic profes , musialbys kupic jakis zdes od golfa lub vento coby srodkowa czesc zderzaka mial bez uszkodzen i z tym sie przejechac do pllastykarzy do pospawania .
plastykarz tez moze to zrobic na dwa sposoby ....
albo wytnie miejsce na rejestracje i wkomponuje element z tylnego zderzaka lub bedzie sie pitolil i dospawa ten element na wneke.
Silnik: 2.8 VR-6 Pomógł: 16 razy Wiek: 38 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 2400 Skąd: Warszawa-Puszków
Wysłany: 2009-09-05, 14:28
kolego jak już to tylko iwyłącznie spawać plastik,w plastik ,dlaczego: po pierwsze jest to spora grubość i jeżeli wypełnisz tą lukę matą i żywicą to na 1000% ono odpadnie ,po drugie to zdeś z przodu jest non stop narażony na kamyczki itp itz , i poza tym niedaj boże jak się gdzieś oprzesz zdesiem ,to zaraz ci to odejdzie bo dześ się nadda a niestety mata nie ,proponował bym spawać plastik i użyć przy tym jak naj mniej szpachli,np,ja u siebie jak robiłem atrapę to lutownicą wsio spawałem i szparki i dołki wypełniałem wtapiająć kawałki plastiku w braki i nawet grama szpachli nie użyłem i na koniec pomalowałem gruntem wypełniającym i dotarłem pod lakier i gotowe,tak że jak chcesz to moim zdaniem tylko spawanie i tyle.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum