Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-10-10, 10:53
Nie wydaje mi się że to fotomontaż, bo lukałem ten obrazek pod powiększeniem i nie ma miejsca, gdzie widać by było że to montaż cyfrowy, poprostu ktoś ma hydrauliczną zawiechę i jak stoi w miejscu to sobie opuszcza do samej gleby...
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-10-15, 22:02
TO jeszcze nic, ja kiedyś, kupę lat temu jeszcze jak poldkiem się bujałem, a nie miałem jeszcze prawka to wylądowałem w stawie Chcialem sobie zawrócić, patrże na lewo i prawo a tu piękna równa łąka, okazało się niestety że to nie była łąka tylko staw na maxa zarośnięty:-) Na szczęście za piwka rolnik wyciągnął mnie traktorem... Ale pietra miałem naprawdę masakrycznego...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum