Silnik: z pralki Pomógł: 9 razy Wiek: 40 Dołączył: 04 Wrz 2007 Posty: 421 Skąd: katowice / brzeszcze
Wysłany: 2009-09-20, 20:51
no ja też byłem pod sączem dokładnie w łekach (łososina) nawet z nudów wieczorkami latałem do sącza. mogłeś wcześniej się ujawnić hehe rodzinke tam mam:D
_________________ Tuning zabawą, moc podstawą. Budowa SWAP'ów VW i FIAT
Witam koledzy . Przed kilkoma dniami dołączyłem do forum i własnie jestem z okolic krynicy niedaleko sącza jak będą jakies propozycje to Dajcie znac to moze i ja bym się załapał na jakies pierwsze spotkanie . Pozdrawiam
Silnik: 2.0
Wysłany: 2010-04-02, 19:51
Witam może zrobimy jakiś spot połączony między Krakowem a Nowym Sączem?? spotkalibyśmy się gdzieś w połowie drogi żeby każdy miał mniej więcej po połowie drogi co wy o tym myślicie Pozdrawiam
Panowie z NS mieł byc spot między Krakowem a Nowym Sączem ale w ten weekend akurat nadarza sie okazja do spotkania u nas :
Ale Pany z krakowa i okolic 11.04 jest rozpoczęcie sezonu grupy VAG z małopolski i śląska w miejscu naszego ostatniego spotu czyli na pasie od strony os. dywizjonów 303.Kto ma konto na forum vwgolf.pl dowie sie więcej http://forum.vwgolf.pl/vi...der=asc&start=0
Kto niema tak w skrócie :"jak część z Was wie od jakiegoś czasu vwgolf.pl /gr. malopolska z vwsląsk.pl organizujemy dużego spota rozpoczynającego sezon letni i w tym roku również taka impreza się odbedzie.
Zapraszamy wszystkich miłośników aut koncernu VAG i nie tylko.
Data: 11 kwietnia 2010 (niedziela) godzina 14:00
Miejsce: Zachodnia strona pasa byłego lotniska wojskowego Czyżyny (czyli ta przy osiedlu Dywizjonu 303) w Krakowie "INFO Z FORUM VWGOLF.PL"
Także serdecznie zapraszamy do nas ,oby było nas jak najwięcej !
Dla zaineteresowanych za chwile wrzucę mapkę dojazdu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum