Raczej nie wie co sprzedaje;)
Na pewno jest to zwykly klekot TD 75KM.
Miejscowosc Kozy. Beda jaja jesli to Vento jest z ulicy Poludniowej bo kiedys widzialem takie srebrne
Troche duzo jak na Vento z tym silnikiem i rocznikiem.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
no wlasnie ten silnik mnie dziwi że to niby 90 koni to warto takiego zwykłego diesla brac? już samochodu szukam od prawie 2 miesiecy to jak coś znajde fajnego i w okolicy to albo bite albo sprezarka padnieta
Chcesz tani dupowoz czy cos mocniejszego?
Bo jakbym mial jeszcze raz wybierac to na pewno nie wzialbym 1Z (nie mowiac juz o AAZ ) tylko odrazu AFNa bo mialbym teraz 150KM a nie.. szkoda gadac
Okresl sie do czego ten samochod chcesz miec.
To samo z klimatyzacja. Nastepny samochod bez warunkowo klimatyzacje posiadac musi. A szybrdach to niestety tylko bajer. Fakt, gdyby go nie bylo to bym sie chyba ugotowal bez klimy. To takie mniejsze zlo.
Rudy na blaszce to jest pikus. U mnie atakuje rant przedniego nadkola, takie male purcheliki sie zrobily i to samo z drzwiami kierowcy na dole. Wazna jest podloga, a ta jest w bardzo dobrym stanie.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Hehe napisze tak na poczatku poszukiwan samochodu szukałem seata ibizy tdi 110KM ale znalesc fajny egzemplarz i nie taki drogi jak sobie wołają graniczy z cudem ale mniejsza z tym samochód będzie trochę nabijał kilometrów dlatego jakoś tak diesla chciałbym miec a troche mocy też przydałoby się a słyszałem ze te 90KM wystarczy do w miare dynaczmicznej jazdy klima i bajery nie sa mi potrzebne heh jedynie na wspomaganiu mi zależy co jest chyba podstawą w tych samochodach
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-09-21, 15:16
bradley napisał/a:
U mnie atakuje rant przedniego nadkola, takie male purcheliki sie zrobily i to samo z drzwiami kierowcy na dole. Wazna jest podloga, a ta jest w bardzo dobrym stanie.
A ja bym powiedział ze jest odwrotnie według mnie podłoga to pikuś....nawet mając kawałek migomatu samemu można ją zrobic i błotnik i drzwi musi robic fachowiec co by było idealnie...zdarzają sie różnice w doborze koloru itp
bradley napisał/a:
Okresl sie do czego ten samochod chcesz miec.
To na początek.....uważam że do normalnej, spokojnej jazdy 75 KM w klekocie chyba styknie bez problemu.
[quote="Tygrysisko"]no i czy cena jest dobra czy wysoka troc
CitySir napisał/a:
no i czy cena jest dobra czy wysoka troche?
bradley napisał/a:
Troche duzo jak na Vento z tym silnikiem i rocznikiem.
a ja mysle ze jak by był wporzadku od strony technicznej (silnik zwieszenie ) i blacharka ok to cena jak by jeszcze cos opuscił to ni jest zla - samochód ma być warty ceny!!! - a nie cena samochodu
pozatym byłem w niedziele na giełdzie w Białymstoku i jak spojrzałem ile kasiory za Ventyle ludzie chcą to mi szczena opadła... dobre 1.5 tyś wiecej niz na allegro..
Silnik: Pasek 1,9TDI Pomógł: 19 razy Wiek: 43 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3791 Skąd: Stare Iganie
Wysłany: 2009-09-21, 21:16
ja mam zwykłego Td już czwarty rok i jest zajebis..e mało pali moc jak dla mnie ma wystarczającą silniczek chodzi jak zegarek nie kopci i lepszego silnika mi nie trzeba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum