Mam przyjemność zakomunikować o promocji nowych zawieszeń gwintowanych MTS-a .
Cena zawieszenia 899 zł + dwa lata gwarancji i oczywiście paragon. Wszelkie info na moim gg 1610563.
_________________ Vento wersja silver & black
Ostatnio zmieniony przez Gavel 2009-09-22, 10:07, w całości zmieniany 1 raz
Moze i bym przedrostek dodał SPRZEDAM gdyby istaniała taka możliwośc po upływie 30 minut.
Widzę że się czepiasz wszystkiego co się da odnośnie ogłoszenia zarówno mojego jak i idgraya, jakbyś miał cokolwiek pojęcia to byś wiedział że ktoś kto ma możliwośc wystawienia paragonu wystawia również fakturę .
Co do tego do jakiego samochodu pasuje zawieszenie MTS to jest od tego nr gg aby się dowiedzieć.
A jeśli nie rozumiesz słowa nowe to odsyłam do słownika języka polskiego tam się dowiesz.
Napisze Ci cytując idgraya :
Jak Ci się nie podoba to usuń ogłoszenie .
Widzę że ogłoszenia które dają fansiaki muszą być regulaminowe reszty to już nie dotyczy, bo co drugie ogłoszenie z forum nie ma wszystkiego czego wymagasz i jest w regiulaminie.
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-09-19, 17:24
piru napisał/a:
A jeśli nie rozumiesz słowa nowe to odsyłam do słownika języka polskiego tam się dowiesz.
No własnie...gdybyś czytał słownik to byś wiedział ze jest kilka znaczen....czyli nowy w sensie niedawno zrobiony, nabyty lub właśnie powstały, założony.....lub taki, który zajął miejsce poprzedniego....lub od niedawna istniejący, właśnie wynaleziony.....lub następny, dalszy....lub zwykle o roślinach lub ich częściach: świeżo wyrosły lub świeżo dojrzały....lub o ludziach: spotykany po raz pierwszy, dopiero co poznany lub będący od niedawna w jakimś środowisku
Nie wiem dokładnie czy wszystkie ogłoszenia mają wszelakie wymogi....jest weekend więc mam czas i siedzę na forum...a że dajecie ogłoszenia w tym samym czasie to już nie moja wina.
Po prostu w ogłoszeniach są niejasności....ogłaszacie się nie za siebie....u osoby za którą się ogłaszacie sa inne ceny więc co mam sobie myślec...dziwnie to wygląda i tyle-więc chyba nie jest źle że chce dla innych trochę jasnosci w ogłoszeniach.
A poza tym pewne osoby chyba mają rączki i nóżki więc mogą się same za siebie ogłosic....no chyba że ty sprzedajesz te zawieszenia i ty wystawiasz paragony i faktury-w tedy zwracam honor.
Ostatnio zmieniony przez Paweł J. 2009-09-19, 18:05, w całości zmieniany 1 raz
Czy do kur!$#@$#@%$ nędzy tylko jeden jest sprzedawca MTS-a w Polsce ?
Czy Ty tygrysie jak słyszysz/czytasz o sprzedaży czegokolwiek nowego to od razu masz przed oczami ulubieńca swojego jedynego mapeta ?
ja pitole chłopie weź się ogarnij i pomyśl przez chwilę że skoro piszę że sprzedam (chodz nie mam jak dodać tego przedrostka) to chyba ja sprzedam a nie ktoś inny po co by id pisał że jest też u mapeta promocja na te zawiechy jeśli jego post miałby powielać treść mojego
skoro id reklamuje promocje u mapeta to czy od razu to znaczy że ja też sprzedaje mapeta zawiechy ?
normalnie ten twój jad na słowo mapet przyćmiewa ci jasność umysłu
Wysłany: 2009-09-20, 00:23
piru napisał/a:
skoro id reklamuje promocje u mapeta to czy od razu to znaczy że ja też sprzedaje mapeta zawiechy ?
A czy ja powiedzialem że reklamujesz mapeta
ja tam się nie znam....
Po prostu zadaję pytanie gdyż w planach mam kupno drugiego auta....a vento zostanie u mnie w garażu i prawdopodobnie zawita w nim markowy gwint...więc pytam skoro jest takie ogłoszenie...a że wczesniej nie odpisywałeś mi na gg to pytam na forum.
przepraszam bardzo że zawracam gitarę i pytam o produkty które przeciez Ty sprzedajesz....w co nie śmiem watpisz skoro tak mnie zapewniasz....mam tylko nadzieję że gdyby doszło do transakcji to byłbyś w stanie wystawi paragon/fakturę na siebie
piru napisał/a:
normalnie ten twój jad na słowo mapet przyćmiewa ci jasność umysłu
Jaki jad...stary...jestem katolikiem i nie żywię urazy...uraza byłaby wbrew mojej ideologii....wyznaję pewne wartości w życiu i staram się ich trzymac...nie wiem jak to jest
u ciebie.....
A i tak na koniec...Piru....proszę o odrobine kultury....na tym forum nie przeklinamy i dbamy o odpowiedni poziom....jeśli tego nie zaprzestaniesz dostaniesz osobiście ode mnie ostrzeżenie.....3ostrzeżenia=zakaz pisania.....nie chcę tego robic więc apeluje do ciebie o ogarniecie się
Ostatnio zmieniony przez Paweł J. 2009-09-20, 00:33, w całości zmieniany 1 raz
Tygrysisko, Z tego co tu czytam to jednak widzisz jakis problem i nie wiem jaki. Wszystko co zainteresowało by potencjalnego nabywce jest wypisane, dlatego nie wiem o co ten raban. Chcesz kupic to dogadujesz sie ze sprzedajacym [ Piru] i tyle. A nie jakies dzikie akcje....
Ostatnio zmieniony przez KuchciK 2009-09-20, 03:05, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: z przodu Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 04 Sie 2006 Posty: 1419 Skąd: Goleniów
Wysłany: 2009-09-21, 09:39
KuchciK, podbno jak ludzie na innych forach wiedzą o co chodzi i nie zadają głupich pytań a Tygrys wciąż jakieś problemy posprzątaj tutaj bo się zrobił burdel zresztą jak w wielu tematach
Wysłany: 2009-09-21, 10:46
idgray napisał/a:
a Tygrys wciąż jakieś problemy
Idgray czytaj uważnie...napsiałem przecież:
Tygrysisko napisał/a:
a że wczesniej nie odpisywałeś mi na gg to pytam na forum.
A to że nie było jasno sprecyzowane kto to sprzedaje to juz nie mój problem.
idgray napisał/a:
podbno jak ludzie na innych forach wiedzą o co chodzi i nie zadają głupich pytań
A no właśnie wszedłem na inne forum no i tam wyraźnie był dopisek:
ogłoszenie na prośbę MAPET-Tuning.com
A tu niestety w obu ogłoszeniach tego zabrakło....wydawało mi się to podejrzane i dlatego pytałem....poszperałem teraz w necie i wiem dla kogo to ogłoszenia...wystarczyło to od razu sprecyzowac.
Po prostu chciałem zeby sprawa była jasna i stąd te pytania....przepraszam za ta dociekliwośc-teraz już wszytko jest jasne.
Ostatnio zmieniony przez Paweł J. 2009-09-21, 11:00, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: z przodu Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 04 Sie 2006 Posty: 1419 Skąd: Goleniów
Wysłany: 2009-09-21, 12:24
Tygrysisko napisał/a:
A to że nie było jasno sprecyzowane kto to sprzedaje to juz nie mój problem
czemu nie jasno jest ? napisane sprzedam i to chyba jest jasno ?
Tygrysisko napisał/a:
A tu niestety w obu ogłoszeniach tego zabrakło...
no i ? tu tego nie ma i jest napisane sprzedam więc chyba wszystko jasne jest ? a że ty od razu przeglądasz wszystkie fora to twój problem tu jest wszystko jasne a że gdzie indziej jest napisane inaczej to nie twój problem chyba ?
Tygrysisko napisał/a:
Po prostu chciałem zeby sprawa była jasna i stąd te pytania....przepraszam za ta dociekliwośc-teraz już wszytko jest jasne.
Wysłany: 2009-09-21, 12:42
idgray napisał/a:
a jeszcze jedno ty czytaj uważnie bo ja nigdzie nie pisałem kontakt na gg bo rzadko z niego korzystam
Nie Ty...zobacz w jakim temacie jesteś i do kogo jest gg.
idgray napisał/a:
od razu przeglądasz wszystkie fora
Nie od razu...Ty mnie do tego ponad godzinkę temu natchnąłes.
Na szczęście już się wyjasniło....zrobiliscie ogłoszenia dla swojego administratora i tyle....to bardzo miłe z Waszej strony. Tego właśnie chciałem się dowieciec. Tyle pytań z mojej strony.
Jeszcze tylko dzisiaj i jutro obowiązuje cena 899 zł. Od czwartku wraca ,,stara" cena.
Pomimo że kontakt tylko przez gg kto chciał ten już zaklepał gewinde w promocyjnej cenie, wysyłką tak jak wspominałem na gg będzie realizowana już od poniedziałku.
Do moderatora:
Proszę w czwartek zamknąć niniejszy temat.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-09-25, 20:41
Tygrys, dzięki za trzymanie porządku na naszym forum.
P.S. jak widać niezła bryndza w kramiku z częściami skoro takimi sztuczkami pewne osoby wystawiają towary na znienawidzonym przez siebie forum
Po raz kolejny widać, że co poniektórzy nie mają zielonego pojęcia co to jest honor...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum