Wysłany: 2009-09-29, 17:22 czy jest mozliwosc powiekszenie baku benzynki w vento?
albo zamontowanie od innego modelu vw? czlowiek przyzwyczajony do passata i do audi (do paska miescilem 90litrow do audi 80litrow)w dieslu gdzie spokojnie 1000km na jednym pojemniku robilem hehe a teraz mam problem przejechac przez niemcy na baku z vento dzieki za odp pozdrawiam
_________________ GRUPA WIELKOPOLSKA
VW Vento- pracuje tu 90 Koni i.............Jeden Osiol :-D
Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 41 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2009-09-29, 21:13
Jak by zrobił rzeźbę to pewno od paska by wcisnął zbiornik.
Zakładaj LPG skoro takie trasy robisz, w dobrym zakładzie założysz to ani nie poczujesz różnicy.
...
Zakładaj LPG skoro takie trasy robisz, w dobrym zakładzie założysz to ani nie poczujesz różnicy.
Mnie lpg sie nie oplaca, w dani tego paliwa nie ma poprostu a w polsce jestem 2 dni w miesiacu poprostu... o to cala tajemnica, ja ventylka zareestrowalem 1 wrzesnia i od tamtej pory zrobilem juz 6tys km samo spalanie nie przeszkadza tylko pojemnosc baku...
_________________ GRUPA WIELKOPOLSKA
VW Vento- pracuje tu 90 Koni i.............Jeden Osiol :-D
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2012-11-04, 22:54
szefuniopaslek, ja myślałem żeby wcisnąć od b4 ale musze sie skonsultowac z moim mechanikiem czy podejdzie wogole ale narazie nie mam czasu podjechać :/
Łajzo co na ruski chciałeś pewnie po ropke jezdzic
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum