Powitać wszystkich, macie jakiś patent na wczepienie odblasków w zderzaku i kierunkowskazów? Po paru dzwonach (niestety przodem) kupiłem komplet na obie strony i nie bardzo chcą się tam trzymać. Tzn. zaczepy chwytają ale z jednej strony zderzaka lepiej a z drugiej trochę słabiej. Po drugie te zaślepki chętnie bydło kradnie na parkingach. Próbowałem trochę powyginać te blaszki ale nic nie daje. Nowy (używany) zderzak?
Witam również, właściwie to juz pare postów napisałem ale z netu korzystam tylko w pracy, nie będę płacił tepsie kupę kasy za wolna neostardę... Też myślałem o siliconie ale w razie potrzeby wyjęcia chyba będzie trudni no i do czego to przykleić? P.S. Dziś znów bym zmasakrował komuś kufer, tak więc panowie powoli bo ślisko się robi. W sobotę odebrałem od blacharza i drugi raz nie zamierzam. pzdr
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-10-25, 10:28
Ja przykleiłem te odblaski do zderzaka, poprostu wokoł nich posmarowałem cienką warstwę silikonu i włożyłem na miejsce. Przy demontażu poprostu trzeba je wyciąć, np. skalpelem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum