Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2009-10-24, 22:35 Kalendarz Klubowy 2010 - wybieramy TOP 12!!
Wybieramy już konkretne fotki, które chcecie aby znalazły się w przyszłorocznym kalendarzu.
Z wybranych w poprzedniej ankiecie 24 zdjęć wybieramy teraz 12 najlepszych, które trafią na główne karty kalendarza 2010.
Macie12głosów i do roboty!
Pamiętajcie tylko, że każdy ma tylko jedną możliwość zagłosowania czyli w ankiecie za jednym zamachem zaznaczamy 12 pozycji i dopiero wtedy klikamy przycisk WYŚLIJ GŁOS.
Uprzedzając ewentualne pytania: kolejność zdjęć jest losowa i żeby za dużo nie sugerować zdjęcia nie są podpisane ksywkami.
Dziękuję wszystkim,którzy zagłosowali na moją skromną ventkę ,pozdróVWki.
Patrząc na ilość oddanych głosów,to frekwencja poprostu powala na kolana,47 głosowań na 1848 zarejestrowanych forumowiczów
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-10-31, 22:38
Na wstępie gratuluję świetnych fotek chłopaki
slaw71 napisał/a:
47 głosowań na 1848 zarejestrowanych forumowiczów
ano niestety ;( Frekwencja nie dopisała...
Co do kolejności, co robimy Panowie? Dopasowujemy wg. pory roku na fotach czy idziemy wg. ilości głosów, czyli wg. listy zamieszczonej przez krzeszaka?
Co do kolejności, co robimy Panowie? Dopasowujemy wg. pory roku na fotach czy idziemy wg. ilości głosów, czyli wg. listy zamieszczonej przez krzeszaka?
Oczywiscie za staramy się dopasować fotkI do pory roku dziwnie będzie wyglądać zaśnieżone vento w czerwcu... niech to ma ręce i nogi w końcu to ze jedni mieli 40pkt a drudzy 20pkt nie świadczy o niczym wszyscy będą w jednym kalendarzu bo o to w tym całym przedsięwzięciu chodziło
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Silnik: AHU+ Pomógł: 8 razy Wiek: 35 Dołączył: 24 Sie 2009 Posty: 1278 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: 2009-11-01, 20:48
aż dziw bierze że się załapałem co prawda na szarym końcu ale będe w kalendarzu
i pomyśleć że pół roku temu nie wiedziałem że istnieje kalendarz vw vento....
DZIĘKI WSZYKTKIM ZA GŁOSY
skoro fotki wybrane ,projekt wstępny tez jest... może czas zrobić listę chętnych na kalendarz bo to nie ma co zwlekać w końcu czasu nie wiele a to jaki ma być nakład to chyba jest z tym związane
a dla uściślenia jaki jest koszt kalendarza w tym roku
no właśnie krzeszak dobrze prawi. Zróbmy wstępną listę zainteresowanych kupnem kalendarza i podajcie komu wpłacać. Teraz mam kasę a za chwilę mi się rozejdzie
Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2009-11-02, 21:42
ale kurde ja znowu bez kalendarza zostane... docholery czemu litwa jst taka glupia i nieudaje mi sie przelac kasy...... ile cena nowego kalendarza? oraz ile przesylka na litwe? poprobuje przeslac kase przez kumpla ktory jest teraz w polsce.... w krakowie
_________________ 1st. auto IZ Combi 1.5 benzyna white 85r. - Dead
2nd. Opel Ascona 1.6i GLS silver sedan 87r. - Almost Dead
NOW!!! VW Vento 1,9TD AAZ GL Blue Metalic FOREVER!
Ostatnio zmieniony przez Fable 2009-11-02, 21:43, w całości zmieniany 1 raz
Jezeli nadal bedziecie chcieli u mnie drukowac to koszt druku jest bardzo mocno uzalezniony od nakladu - na pewno nie bedzie drozej niz w wersji na rok 2009 przy takim samym nakladzie ;]
A czas druku... Jezeli dostalbym pliki w miare szybko, przed histeria swiateczno - noworoczna to w 3-4 dni sie wyrobie z wysylka...
czas zrobić listę chętnych na kalendarz bo to nie ma co zwlekać w końcu czasu nie wiele a to jaki ma być nakład to chyba jest z tym związane
klimur napisał/a:
koszt druku jest bardzo mocno uzalezniony od nakladu - na pewno nie bedzie drozej niz w wersji na rok 2009 przy takim samym nakladzie ;]
czyli jak mówiłem potrzebna duza ilość chętnych ... wtedy będzie taniej ... no i czas gra dużą role stad prośba do administracji o stworzenie nowego tematu ze wstępna lista
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-11-03, 10:32
klimur, podaj cenę powiedzmy przy 10 sztukach. Jeśli zbierze się więcej osób to po prostu wrzucisz każdemu różnicę w cenie, co Wy na to? Założę nowy wątek ale przecież muszę podać dokładną cenę kalendarza jak i wysyłki.
koszt druku jest bardzo mocno uzalezniony od nakladu - na pewno nie bedzie drozej niz w wersji na rok 2009 przy takim samym nakladzie ;]
a w tamtym roku nakład to 22-24 szt. a cena to 50zl z wysyłka nie wierze ze w tym roku nie zbierze sie taka sama liczba chętnych
piotrek 2szt.
lwomati 3 szt.
zeniTh, Wvojtek, krzeszak, po 1szt.
co daje 8szt.razem wiec 24 osoby na pewno sie znajda
można napisać w nagłówku ze cena uzależniona od ilości chętnych i wynosi 50-64zl tak żeby wszyscy byli świadomi na co sie decydują
Ostatnio zmieniony przez krzeszak 2009-11-03, 11:56, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum