Wysłany: 2009-11-07, 15:28 Przyjme wytloczki po jajkach z okolic Bielska lub Katowic
Przyjme w kazdej ilosci wytloczki po jajkach za slowo dziekuje. Chodzi o takie wytloczki:
Jak ktos ma a jest mu to zbedne to informujcie
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Raczej sasiada za sciana, ktory slyszy jak panele podlogowe trzeszcza
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
jestem chetny do produkcji filmow:D hehe a tak na powaznie moja mama ma sklep spozywczy zawsze pełno tego zostaje albo ktos sobie bierze szkoda ze tak daleko mieszkasz;]
Bede musial chyba podjechac pod jakas ferme kur albo hipermarket na zaplecze. Bo potrzebne jest tak na oko 15m^2
Jedni mowia, ze nie daje, drudzy ze daje
Chodzi o odbicie fali dzwiekowej.
bradley, z papieru toaletowego takie coś można zrobić. Myślisz, że te wytłaczanki to z czego zrobione są? też myślę, że to nic nie da, no, ale zawsze coś. Lepsza byłaby może jakaś gąbka albo styropian może... (?)
Silnik: z pralki Pomógł: 9 razy Wiek: 40 Dołączył: 04 Wrz 2007 Posty: 421 Skąd: katowice / brzeszcze
Wysłany: 2009-11-07, 20:14
wal sąsiada jak ma problem to niech sobie tym sufit wyłoży. Ty się będziesz spuszczał bo pajacowi coś przeszkadza. Jak tobie nie przeszkadza to w czym problem. na policji ani w sądzie nikt mu tego nie uzna że zakłucasz cisze chodzac po panelach. Jak ja bym chciał mieć takiego sąsiada
_________________ Tuning zabawą, moc podstawą. Budowa SWAP'ów VW i FIAT
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-11-07, 20:48
Supra1991 napisał/a:
Czyzbys to przerabial juz xD
ja osobiście nie ale pamiętam jak sąsiad miał coś takiego u siebie w chałupie, cały pokój tym wyłożony i gów... to dawało...
Co do sąsiadów to poprostu trzeba ich sobie wychować. Jak mieszkałem z Mamą wychowałem wszystkich, tu gdzie teraz mieszkam również trzeba było wychować co poniektórych - cisza i spokój w tej chwili Choć na początku jak się wprowadzałem były osobe co im kompletnie wszystko przeszkadzało, ba nawet skargi na mnie pisała do administracji pewna Pani, ze remont śmiem robić Jedna dobra akcja i od tej chwili święty spokój
Nasze mieszkanie aktualnie ma 3 skargi z czego musze przyznac, ze jedna uzasadniona, jedna wyssana z palca a druga... parepetowa byla ale kulturalna.
To jest oczywista oczywistosc jednak muzyki glosno nie sluchamy a rozmowy owszem tocza sie i one ponoc tez przeszkadzaja. Trafil nam sie wyjatkowo zlosliwy sasiad
Ja go na prawde nie rozumiem. Pierwsza z brzegu rodzina z malym dzieckiem robi wiecej halasu
nic CI nie pomoga wytłoczki z jajek do głośnych imprez i muzy...
też przerabiałem no i kibel!!!! nic nie daje!!! styropian robi swoje, ale jak chcesz bardzo te wytłaczanki to możesz zastosować "wytłaczanki styropianowe". albo lepiej opakowania na jedzenie takie jak dają na wynos (tzw. laptop)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum