Wysłany: 2009-11-09, 19:52 [kupię] toner do drukarki
Toner kupię, CZARNY, do kolorowej drukarki laserowej Samsung CLP-300
Toner ma oznaczenie: CLP-K300A
Mowa oczywiście o oryginalnym, ale w rozsądnej cenie, chyba, że ma ktoś dostęp poprzez znajomych itp. Bo dać 200 zł to nonsens, a widziałem do 100 kiedys na allegro ale już nie ma tych aukcji i nie mają. A zamienniki sa kiepskie, jak dowiadywałem się z paru źródeł.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-11-09, 20:35
sebastian napisał/a:
tylko te tonery...
no właśnie. Z Toba kiedyś gadałem na forum w temacie jaka drukarkę kupić i mówiłem o kosztach wydruku samsunga, którego miałem w robocie... Lepiej zainwestuj w drukarkę do której tusze/tonery będą tanie, bo tak zawsze problem jak się kończą.
Taniej wyjdzie kupic nowa drukarke, a stara pocisniesz na alledrogo ze drukuje tylko w kolorze
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Sprawa już nieaktualna. Nabyłem toner, zamiennik co prawda, za 50 zł z przesyłką kurierską z allegro. Myślałem, że kiepska jakość będzie, ale niczym wydruk się nie różni od oryginału. Tak więc mam już to, czego chciałem, a temacik można wywalić do kubła
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum