Prezenty dla ventyli na święta kto chce sprawić??
witam
tak jak w temacie sprzedam:
gwintowane zawieszenie: mts-technik kupione od Mapeta 17.12.08 a więc jeszcze ponad rok gwarancji, jedna z nakrętek kontrujących kręci się cięzej niż pozostałe, ale normalnie można regulować wysokość, kupiony w grudniu a założony w kwietniu 2009 i przejechane na nim około 10000km. Cena 599+ koszty wysyłki
lampy tył czarno czerwone helli w bdb stanie, cena 250zł + koszty wysyłki:
i średnią dokładkę zderzaka pasującą pod zderzak vento, posiada ślady użytkowania jedna str jest mocniej przytarta ale na aucie nie widać tego bardzo, cena 100zł + koszty wysyłki:
do sprzedania również alufelgii alluett w rozmiarze 7,5J 16" z oponami 195/50 na dwa sezony spokojnie, dwie pirelli p6000 i dwie continental contisport, do tego 16 szpilek gratis, cena 1100+ koszty wysyłki, felgi kupione we wrześniu 2008 jako nowe i zrobiłem na nich około 12000km, jedna tylko ma przytarty lekko rant od krawężnika, felgi są proste, wyważone, nie spawane ani malowane:
zdjęcia felg jeszcze na aucie, aktualnie felgi leżą sobie w garażu w Giżycku dlatego nie ma zdjęć zdjętych felg.
Sprzedaje wszystko, ponieważ auto zostało sprzedane i to już mi nie będzie potrzebne. Zainteresowanych zapraszam na PW
pozdrawiam
hokej sprzedany, zostały lampy i można powiedzieć, że teraz cena atrakcyjniejsza bo ja pokrywam koszty wysyłki, więc 250zł bez kosztów wysyłki zostały też alufelgi: 1100+ koszty wysyłki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum