Witam Kolegę.. Niezłe wozidlo. Silnik mocny, jeździłem Passatem B4 VR6 i muszę powiedzieć ze było milutko... ( dobrze ze nie musiałem tankować ) pozdro
Dla mnie w stosunku do tego co silnik oferuje to tragedii w spalaniu nie ma myślę ze to dość nowoczesna jednostka jak na tamten okres (produkcji auta) wcześniej jeździłem 3,5l motorem i było znacznie paliwożernej a osiągi katalogowo te same
Dziekuje Ci Lwomati, niestety nie było mi dane go u siebie widzieć zrobilem juz hand made mam nadzieje ze narazie nie będę potrzebował świec i przewodów ruszać
Jako ze przyszła wiosna to przyszedł tez czas na posezonowy remoncik zawieszenia z przodu. Wymienione zostały tuleje wahaczy, gumy stabilizatora i łączniki tegoż. Auto znowu prowadzi sie jak gokart
Coś więcej o nim może napiszesz, jakieś mody będziesz czynił ? co tam we wnętrzu ciekawe drzemie , fotki spod maski też by się przydały . ps. auto nie było niedawno przypadkiem z okolic woj Pomorskiego ściągniete ?
Coś więcej o nim może napiszesz, jakieś mody będziesz czynił ? co tam we wnętrzu ciekawe drzemie , fotki spod maski też by się przydały . ps. auto nie było niedawno przypadkiem z okolic woj Pomorskiego ściągniete ?
Auto jest ze mna od ponad roku juz imoża to ono jeszcze nie widziało. Mody juz są wiecej nie trzeba, a zdjecia bedą, lada dzien mam nadzieje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum