hej mam do sprzedania sprezyny sportowe do vw golf vento sprezyny te zostaly przywiezione z niemiec ! na moim autku byly tylko przez tydzien niestety nie spodobala mi siejazda na twardym zawieszeniu!!! dla pasjonatow niskiego zawieszenia bd okazja oddamje za 140 zl
Zdjęcie(7).JPG teraz takie zawieszenie jest i jezdzi sie zaje.... komfort nie stej ziemi:)
Plik ściągnięto 7509 raz(y) 28,15 KB
Zdjęcie(14).jpg
Plik ściągnięto 7540 raz(y) 30,73 KB
Zdjęcie(13).jpg
Plik ściągnięto 7540 raz(y) 21,36 KB
Obraz 002.jpg
Plik ściągnięto 7579 raz(y) 22,93 KB
Obraz 001.jpg
Plik ściągnięto 7579 raz(y) 43,75 KB
Ostatnio zmieniony przez pablo23L 2006-11-15, 18:17, w całości zmieniany 2 razy
witam sprezyny te sa uzywane ! wystarczy je wyczyscic i wygladaja jak nowe :) szukalem w katalogu ile obniza sie autko po zalozeniu sprezyn nio i jest napisane ze przod 6cm a tyl 4 cm ale mi sie wydaje ze wiecej mi sie obnizyl przod o 8 cm a tyl o 6cm wieczorem wrzuce fotki autka na tych sprezynach!!! pozdrawaim
Silnik: VR6
Wysłany: 2006-11-14, 14:39
jak ci tyle obniza nei ma sie co dziwic ze zle ci sie jezdzi .. bo max do seryjnych amorkow to jest -3cm a i tak je lipa bo ogolnie same sprezyny to takei najtansze i najmniej dobre rozwiazanie... a ze tak zapytam to myslales ze jak bedzie sie jezdzic? kupujac sportowe sprezyny?
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Mapet sorki za pomylke w katalogu jest 40/40 a w rzeczywistosci troszeczke inaczej 60/40 nio i te sprezyny sa naprawde twarde !pozdrawiam oddam je nawet za 120zl zalezy mi na czasie (jest mi sarka potrzebna taniej nie moge
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum