Zgodnie z wcześniejszą propozycją, żeby wszystkie kalendarze ekipy GT przyszły w jednej paczce do mnie, napiszcie mi kto dokładnie i ile sztuk kalendarzy bo ja nie mam niestety czasu dokładniej poszukać
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2009-12-22, 09:43
Paczka (mam nadzieję że Spyro nie zapomniał do środka wsadzić kalendarzy ) od rana jest w Gdańsku. Na daną chwilę ma status W DORĘCZENIU ale w regulaminie jest napisane że kurier może przyjść w godzinach 9-19...
Także proponuję spotkanie jutro jakoś po południu/pod wieczór (np. Matarnia o 17 lub 18) ale jestem otwarty na inne propozycje więc piszcie jak Wam pasuje.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-12-22, 11:11
Gavel napisał/a:
mam nadzieję że Spyro nie zapomniał do środka wsadzić kalendarzy
o fuck it, to ja nie miałem wysłać do Ciebie smyczek klubowych i nalepek zlotowych? Cholercia, to mi się coś pomieszało... żartuje oczywiście.
Kurcze, coś długo szła ta przesyłka do Ciebie, powinna na drugi dzień być. Ale pewnie okres przedświąteczny robi swoje.
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2009-12-22, 21:21
upsssss sorki
Parking podziemny a dokładniej jego stara część czyli pod tymi wszystkimi sklepami z ciuchami itp, a nie ta nowa gdzie się rozbudowuje parking dla IKEI.
Jak wjedziesz już na parking podziemny od strony centrum handlowego to na tym mini rondzie skręcasz w lewo i jedziesz do samego końca, potem w prawo i znowu do samego końca i gdzieś tam się spotkamy. A jakby co to telefony przecież mamy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum