witam, od wczoraj zauważyłem w ventce coś takiego: po postoju i wrzuceniu wstecznego w momencie ruszania następuje jakiś dziwny dźwięk (podobny do tego jaki powstaje przy cofaniu gdy hokej zsuwa się o zaczepiony wysoki krawężnik). Co to może być bo auto stało w garażu i o nic nie zaczepiłem. Żeby to nie była skrzynia!!!
Tez tak mialem ze na wstecznym biegu bylo sluchac stuki w skrzyni... Nie wiem czy u Ciebie to akurat to samo ale bardzo mozliwe... Kupilem uzywana i jest wszystko ok. Uzywana kupisz juz za 500 jak dobrze poszukasz. Pozdrawiam
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-11-16, 12:22
Ja mam to u siebie i t od naprawdę dawna, że jak jadę na wstecznym to stuka skrzynia. Narazie mam inne wydatki, więc skrzynia musi jeszcze wytrzymać...
Tez to mialem ale sie tym nie przejmowalem dopuki jezdzilo... A jezdzilem tak ponad 2 latai nic sie nei stalo. Autko juz sprzedalem ale kolejnemu wlascicielowi tez narazie nic sienie stalo ze szkrzynia
_________________ W sercu mym na zawsze ----------------> VENTO
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum