cześć. potrzebuje jakis informacji co do digifiz-a instrukcji obslugi itp. szukalem w google ale nic nie znalazlem. co do czego sluzy jak ustawic rozne opcje jakie kombinacje i tym podobne, z gory dzieki. pozdrawam.
a tak w ogole to jestem posiadaczem vento GL od okolo 3 tygodni 1992 rok 1.8 benzyna + gaz i jestem zadowolony
heh, tego to ja sie tez dokopałem:) ale mi nie chodzi o instalacje digifiza, tylko o rozne jego, ze tak powiem, zasady dzialania, np. wycytalem, ale i tez przetestowalem, ze aby wyswietlal sie elektroniczny obrotomierz, to nalezy przytrzymac przycisk do kasowania licznika, nastepnie trzymac go caly czas wcisniety wlaczyc zaplon, wylaczyc i jeszcze raz wlaczyc i wybrac 7 i puscic. o cos takiego mi chodzi. a czy w ogole bedzie elektroniczny predkosciomierz? pozdrawiam
Czytałeś co jest na tych stronach Zanim zadasz następne pytanie, sprawdź czy nie ma tam już odpowiedzi na tej stronie masz całego manuala http://www.dutch-specialgolf.com/digifiz.htm , po polsku nie jest ale można załapać o co chodzi.
Cytat:
2. Impulsator (zamiast ślimaka w skrzyni, prędkość w digifizie jest zliczana elektronicznie, tak jak w golfie MK3)
_________________ Gość, jeśli pomogłem, to kliknij pomógł. Będzie mi miło
przeczytałem całe forum, ale nic nie znalazłem co by się mogło tyczyć to mojego pytania, a ta strona (niemiecka), nie odpowioada mi na pytanie, jakie są dostępne "opcje" digifiza, a nie jak zainstalować w golfie 2, mi nie chodzi o instalacje, tylko o to, jakie on ma możliwości, i nic tam właśnie nie znalazłem. poza tym niemieckiego nie kapuje ni ciut ciut
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum