Lwomati nie wiem do końca jak to się stało bo nie raz tyle z nią jechałem ,musiał może jakiś wiatr mocniejszy do tego przywiać i spadła .
Naszczęście trzymała się jeszcze na kablu
Silnik: 1.9 TDi Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 1254 Skąd: zamość
Wysłany: 2010-01-07, 17:03
ja swoim venciakiem z gorki na 4 180 wycisnolem na gazie a tak ogolnie to 190 moja ventka na lpg tez lekko z gorki kupla mondeo 1.9 tdci 136km 6biegow 220 nigdy bym nie pomyslal ze ford w sielu moze tak ciagnac:D
Silnik: 2GT ADY LPG Pomógł: 8 razy Wiek: 48 Dołączył: 27 Lis 2009 Posty: 474 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2010-01-07, 17:25
Na krótkim odcinku 205 obwodnica trójmiasta 2.0 GT śmigałem na LPG . Więcej nie miałem serca i było mi żal. Ale na A1 180 to standard, jak jadę sam (moje kochanie już przy 160 się drze ze noga ciężka ) I tak ją już wychowałem bo początkowo 130 max
i mały wyscig z golfem IV TDI gdzie TDi było całe czerwone
Chyba na 1 biegu
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
a ja dzisiaj uciekałem przed BMW 7 nowej serii nie wiem jaki miała motor, ale odejście konkretne. Najpierw uciekałem i szło mi całkiem dobrze, później dałem się wyprzedzić i je goniłem. Ze świateł ciężko mi było je gonić, bo u mnie kiepsko z trakcją... reasumując złego konkurenta wybrałem
Akurat dzis bardzo dobrze sie jechalo. Odziwo nie bylo korkow a pas lewy byl pusty. Czy llewy czy prawy oba biale. A najczesciej to lewym tiry wyprzedzaly
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Czy llewy czy prawy oba biale. A najczesciej to lewym tiry wyprzedzaly
u Nas na "słonecznym" wschodzie też takie realia cięzko asfalt zobaczyć- nie wiem jak reszta Polski wyglada ja jakoś nie chce wiedzieć co by było gdyby.. wczoraj to mnie polonez wyprzedził nawet ale uwaga... pod wzgórek - mozecie mi wierzyć zwolnilem jeszce bo bałem sie za chłopaczkiem jechac nie chce być dziale "Wypadki vento" wiec albo ja zrobilem sie stary albo wasze opony śniegu sie trzymaja
Najgorzej jest ze zmiana pasa z lewego na prawy gdy na srodku jest koleina ze sniegu. Z 400m zmienialem pas zeby zachowac stabilnosc. No i na ABSie mozna sie przejechac, pamietajcie, ze wiekszosc go posiada i droga hamowania znaaacznie sie wydluza na sniegu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum