Silnik: 1.8 90KM Pomógł: 10 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Mar 2006 Posty: 1226 Skąd: SZAMOTULY
Wysłany: 2006-03-30, 13:41 SPOILER NA KLAPE
WITAM moja zona stwierdzila ze vento musi miec spoiler na klapie (bo go oczewiscie nie mam)i zobowiazala sie ze mi go zafunduje(ciekawe z czyjej kasy)no skoro tak to moze mi cos podpowiecie,jakies propozycje.dzieki i pozdrawiam
http://www.allegro.pl/ite..._wyprzedaz.html
_________________ ŻYCIE BEZ SILNIKÓW SPALINOWYCH BYŁO BY NUDNE! I NIE TYLKO
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2006-03-30, 20:51
Może zdejmiesz z tego Wartburga i pod Vento podpasujesz?
A tak na poważnie to nie mam za dużego doświadczenia w tym temacie bo wcześniej nie jeździłem z takimi gadżetami. Ventke już kupiłem ze spojlerem i myślę że do niej pasuje (będzie oczywiście lepiej jak go polakieruje na kolor nadwozia ). Możesz sobie obejrzeć zdjęcia w klubie: http://volkswagen.doskomp.lodz.pl/klub/gavel/
Co do użyteczności to jak dla mnie mój spojler ma 3 plusy (autko lepiej wygląda, tylnia szyba mniej się brudzi, wbudowane trzecie światło stopu) i 1 minus (zmniejsza widoczność przez tylnią szybę).
Silnik: VR6
Wysłany: 2006-03-31, 01:04
nie wiem jeszcze... jak ktos sie orientuje ile cos takeigo kosztuje to prosze o info.. oczywiscie moj to oryginal nie jakas zywica... z tymi blachami montazowymi co ida pod spod i srubami czy wkretami... wiec jak sie poorientuje to bede wiedzial.. banderas tez ma sie zorientowac mowil.. jak ktos zna cene nowego moze podac tez
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-03-31, 01:17
nowy oryginales to nie ma co nawet pytać:-)
Wczoraj dzowniłem w parę miejsc bo muszę wymienić środkowy tłumik i z ciekawości zadzwoniłem do serisu VW Idczak w Łodzi, powiedzieli mi 670 zł a dobry amiennik z 2 etnią gwarancją to koszt 130 zł... Dobre nie...
Silnik: VR6
Wysłany: 2006-03-31, 01:21
no ale tylko chcialem orientacyjnie sie dowiedziec... pewnie krzykna tez 500zl za taki spoiler moze... wiem ze napeno ponizej 200zl sprzedam a ile ponizej to jeszcze nie wiem...
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum