Jezdze na Tungsramach i nie zauwazylem zadnej roznicy w porownaniu z NightBreakerami oprocz ceny i zywotnosci (na plus Tungsram - wegierska firma).
A w lampach soczewkowych moze byc zgola odmiennie. Nie sprobujesz, nie dowiesz sie.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Do Golfa to dali pierdylion tuningowych lamp a do Venta taka posucha....
W Stanach sa fajne soczewki tylko, ze Jetta ma inne mocowania no i brak E1 ;(
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Vento prawie jak moje. Ale ja mam tez czorne felgi
Lampy fajne, ale chcialbym miec bisoczewki. Jak rozumiem soczewka to mijania, a te wewnetrzne sa drogowe?
szym29, zależy co masz na myśli mówiąc lepiej , czy świecenie jaśniejsze? Czy żeby świeciły dalej , bo dużo osób zmaga się z tym że nie da się ich już wyżej ustawić
_________________ "Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy ekonomia"
ja przy -40 jeszcze ustawiłem na max i było powiedzmy świeciło w miarę , ale przy mocniejszym obniżeniu przodu lipa , musiałem podrasować soczewki w środku
_________________ "Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy ekonomia"
właśnie się dziwiłem kovvalowi, że nie mógł ustawić tych lamp... ja przecież miałem przód -70 tył -40 stał wiadomo jak, czyli defakto nie powinno dać się ustawić tych lamp. Nie miałem z tym żadnego problemu. Świeciły dokładnie tak jak potrzebowałem, na przeglądzie idealnie z tym czymś do sprawdzania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum