Wysłany: 2010-02-01, 20:05 Czy spryskiwacze sa symetryczne?
Czy spryskiwacze mozna zamienic miejscami?
Przetykalem jedna dziurke szpilka ale to raczej nic nie dalo. Bede musial zdemontowac spryskiwacz i go przeplukac a jak to nie pomoze to chcialem je zamienic stronami bo lewa jest dla mnie wazniejsza. Akurat psika mizernie lewa dziurka, wiec mam piekny maz idealnie na srodku wzroku kierowcy
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Jak przeloze to klikne pomogl WAFEL, tez dobre pytanie. Albo jak zwiekszyc efektywnosc psiku. Bo seria slaba jest...
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Niedawno ktos pisal gdzies o spryskiwaczach, ze mu nie pasuja bo kupil maske z Vento a spryskiwacze ma z g3. To to jak to jest
Teraz na forum octavii czytam, ze nie ma mgielki a w gofrze 4 jest. Zaraz to zweryfikuje.
W 2jce jest mgielka, wiem bo psiukalem
Napisze do szwagra brata to sie dowiem o O1
Ostatnio zmieniony przez bradley 2010-02-01, 22:27, w całości zmieniany 1 raz
Prawda, od Skody pasują ,,prawie" i po niewielkim przycięciu ładnie pasują. Model który ja posiadam, jest jednak jak dla mnie za wysoki i niezbyt ,fabrycznie" to wygląda. Rekompensuje to jednak doskonalym nawilżeniem szyby, fabryczne nie mają żadnego porównania. Oszczędza się mnóstwo płynu a ja używam tylko SONAXA lub LOTOSA, czyli sporo kasy zostaje w kieszeni. Myślę jak zamontowac je w plastikowym podszybiu, pomiędzy maską a szybą. Wtedy będzei super. POLECAM OD SKODY !
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
Zamienilem stronami spryskiwacze i ten od kierowcy teraz smiga jak szalony a tamten od pasazera psika slabo ale odblokowala mu sie druga dziurka, wiec nie jest tak zle.
Przy najblizszej okazji sprawdze kompatybilnosc spryskiwaczy z passata b5 bo kumpel ma takie mgielkowe, wiec moze jakos podejdzie do vento
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum