Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2006-12-16, 15:07 Trójmiasto i okolice - spotkajmy się!!!
W ten weekend w Trójmieście gości nasz kolega z Torunia Przemolas więc postanowiliśmy się spotkać.
Miejsce:GDAŃSK - Centrum Handlowe MATARNIA czyli Ikea, Obi, ElectroWord itp. (dla mniej wtajemniczonych: przy obwodnicy, zjazd na Gdańsk Wrzeszcz)
Spotykamy się na parkingu podziemnym w rogu na samym jego końcu (wjeżdżając na ten podziemny parking skręcamy od razu w lewo i jedziemy do samego końca, a potem w prawo i już jesteśmy na miejscu).
Data: 17.12.2006r. czyli jutrzejsza niedziela.
Godzina 18.00 ale pewnie trochę tam pobędziemy więc jakby ktoś miał się spóźnić to nie ma problemu - poczekamy
Jakby co dzwońcie do mnie na koma: 504-067-511.
Zapraszamy wszystkich Ventomaniaków z Trójmiasta i okolic bliższych lub dalszych! Wszyscy mile widziani
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2006-12-16, 16:26
pełen spontan czyli wszystko ustalimy na miejscu
Najważniejsze to to, żebyśmy mogli się nawzajem poznać bo w końcu mieszkamy blisko siebie, łączy nas pasja do naszych Ventek, a nic o sobie nie wiemy Może nawet mijamy się czasem na ulicach nawet nie wiedząc, że to ktoś z forum obok jedzie...
A jak się już poznamy to co będziemy robić? Wszystko co będziemy chcieli. Pogadamy na różne tematy, pooglądamy nasze Ventki, podzielimy się doświadczeniami, jakieś fotki popstrykamy, może później gdzieś pojedziemy np. usiąść sobie wygodnie i coś zjeść...
Nudzić się raczej nie będziemy
PS. Jakby ktoś chciał to będę miał ze sobą 2 naklejki klubowe (te z logo) i 1 komplet tych napisów na szyby. Zdjęcia są na stronie klubowej.
Witam goraco! Dzięki za wiadomość o spotkaniu ,super pomysł.Bardzo chętnie spotkałabym się Wami, ale niewiem czy dam rade.Mam na jutro mase spraw zaplanowanych .Postaram się być jesli sie uda cos przełożyć.Jeżeli nie dojade to juz teraz serdecznie Was pozdrawiam.!
Wysłany: 2006-12-17, 23:39
ano bawiliśmy się dobrze
dużo nas nie było ale jako pomysłodawca i "organizator" uznaję I Trójmiejski Spot za udany
A najbardziej to był chyba zadowolony najmłodszy uczestnik spotu bo na nim była skupiona wszystkich uwaga a już na rękach Przemka bardzo mu się podobało
Bardzo się cieszę że na spocik przybył kolega lesny1982 swoją białą strzałą
Pogadaliśmy sobie, pośmialiśmy się, wymieniliśmy "doświadczenia" i popstrykaliśmy kilka fotek
Niestety niektórzy nie wytrzymali tak długiego spotkania...
Jeszcze raz dziękuję lesnemu za pojawienie się - fajnie było Cię poznać
Dziękuję także Wolfowi za umożliwienie sprawdzenia włącznika świateł - teraz już wiem że włącznik halogenów także działa
Silnik: 1,9 TDI Pomogła: 3 razy Wiek: 44 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 270 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2006-12-18, 10:24
Takze uwazam spotkanko za udane i ciesze sie ze poznalam dwoch nowych Ventomaniakow
Gavel napisał/a:
Może nawet mijamy się czasem na ulicach nawet nie wiedząc, że to ktoś z forum obok jedzie...
I to okazalo sie prawda - pare dni temu mijalismy sie na jednej z glownych ulic Gdanska z biala strzala lesnego 1982
A dla Jukiego spocik faktycznie byl meczacy bo jak wrocilismy to padl na swoim poslaniu i nawet nie mial sily wiecej broic (co jest u niego rzadkoscia )
hej, dostalem tez info na PW o spotkaniu ale przeczytalem je dopiero dzis ;/
swoja droga mam propozycje dla Was i informacje,
My ( czyli www.vwpomorze.pl ) spotykamy sie na Matarni na parkingu w kazdy piatek o godzin 19:30 ! jest nas sporo czasem nawet po 30-40 aut i jakies Vento tez sie trafi Zapraszam Was serdecznie
ja bede na pewno > czarne mk3 GTI z VENTO FRONTEM!!
do POLIBO cena za komplecik swiatełek 210 naszych polskich zł. są naprawdę rewelka
[ Dodano: 2006-12-19, 21:07 ]
do KOVVAL dlaczego mówisz że się dobraliśmy "trzy szaraczki" co masz że ventki są za wysokie jeżeli idzie o mnie taką będę miał ,każdy lubi co ma
[ Dodano: 2006-12-19, 21:12 ]
do KOVVAL nawet Ci nie pasuje że się na "fotkę załapał " wolf. będąć na jakim kolwiek zlocie będę stronił od aparatów fotograficznych aby Cię nie drażniła moja postać
Wysłany: 2006-12-19, 21:59
Wolf coś Ty taki nerwus. Nie masz się co obrażać. Te szaraczki to właśnie o kolor chodziło
Zresztą bardzo ładny i pasujący do Ventki (choć zaraz pewnie Spyro się odezwie że czerwony jest najlepszy ).
A co do tej fotki to nie była żadna uszczypliwość tylko stwierdzenie faktu. Nie odbieraj tego jako atak na swoją osobę szczególnie, że kovval nic nie napisał że to że jesteś na fotce to coś złego.
PS. Wolf - za możliwość użyczenia na spocie samochodu do testu włącznika świateł daje Ci punkcika
PS 2.Kovval - jak Ci czarny za kilka lat wyblaknie to chętnie przyjmiemy Cię do grona szaraczków
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-12-19, 22:15
Spoko, w sumie to sam znalazłeś napisik, ja CI tylko doradziłem, żeby poszukać w innych miejscach również Ale dzięki za słowa uznania, od razu człowiekowi się milej robi
do spyro tak rozumiem ale bronię swojej pasji do ventki
[ Dodano: 2006-12-19, 22:18 ]
do spyro bardzo proszę ale pomogłeś i to się liczy ,wiesz ile radości było jak przykleiłem napis i za to Ci ogromne dzięki.
Wysłany: 2006-12-19, 22:48
proszę bardzo
a skoro już mowa o napisie to naprawdę ładnie się teraz u Ciebie prezentuje
próbowałem robić fotki ale niestety nie wyszły najlepiej wiec nie ma co ich pokazywać bo nie oddają pełni efektu
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2006-12-20, 11:32
WLOF1955 stary .... no hard feelings!!!! jak to mowia na morzu. W zadnym wypadku nie chcialem cie urazic, ani ventek!!!! szaraczki 0- chodzilo mi o kolor. a o fotce....ze wkoncu ujawniles sie, fizycznie naczy. Uwierz mi nie mioalem nic zlego na mysli. EEEh zreszata co sie bede rozpisywal. Przez zlotem w krzeczowie tez byli tacy co mysleli "roznie" w sensie ze ktoas ich nie lubi. Przy bnastepnym zlociku......popijemy ze zdrowie nasze i naszych vetek i bedzie git. Bez zadnych aluzji, podtekstow i nie wiem czego tam jeszcze.
do KOVVAL to ja przepraszam że nie zrozumiałem tych tekstów i zrobiło się małe zamieszanie napewno sobie wypijemy i nie bedziemy o tym wspominać jeszcze raz sory pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum