panowie posiadam felgi BBS 15calowe w sumie to je dostałem poprzednio były na corrado niewiem czy będą pasować do wentyla
po drugie byłem już kiedyś z nimi na wyważarce i już pierwsza okazała się krzywa wiec dałem sobie spokój i teraz nie wiem czy tylko ta jedna potrzebuje naprawy i teraz się zastanawiam czy nie sprawdzić jeszcze raz wszystkich bo jeśli tylko by trzeba naprawić jedną to można by się skusić zwłaszcza że widziałem na forum takie Fele po renowacji i są zajebiste
a tak w ogóle może ktoś mi dać namiary na kogoś kto odnawia felgi chodzi o prostowanie a zwłaszcza malowanie
Silnik: 1,8 Pomógł: 61 razy Wiek: 43 Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3720 Skąd: LZA
Wysłany: 2010-02-12, 12:55
jesli chodzi o prostowanie to pytaj wulkanizatora wiekszosc to robi
przeciez nie bedziesz wysyłac na drugi koniec polski
a malowanie to oczywiscie lakiernik
_________________ Noga z gazu!
Lepiej stracić minutę życia ,niż życie w minutę!
fotki zamieszczę tylko muszę rozmiar do pasować ale jakoś teraz nie mam głowy
a jeszcze nikt mi nie podpowiedział czy one wo gule spasują wcześniej były założone na corrado????
Ostatnio zmieniony przez rorbi3 2010-02-12, 18:24, w całości zmieniany 1 raz
ja na wiosne tez zamierzam prostowac swoje przednie. moze i nie są krzywe,ale wole tak profilaktycznie. zeby mi potem nie telepało fajerą. typ u którego nie raz prostowałem bierze 90zł 15` oczywiscie jezeli nie jest tak,ze brakuje pół alusa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum