Wysłany: 2006-12-24, 10:47 inny wizerunek auta typu vento
witam klubowiczow wsolych swiat i mam taki dylemat poczaskalem auto konkretnie przod i mysle czy nie wymienic na przod golfa czyli maska swiatla gril no chyba ze ktos ma gdzies jakies czesci tanio typu maska swiatla gril blotnik lewy przedni
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2006-12-24, 11:23
tylko nie na golfa, co ty chcesz zrobic????!!!! najgorszy mozliwy pomysl, wg mnie. jak chcesz ja mam lewa lampe do sprzedania, bo tez dzwona mialem. tylko nie golf!!!!!
Wysłany: 2006-12-24, 12:06 Re: inny wizerunek auta typu vento
jedno co jest w tym dobre to to ze czesci sa tansze do golfa niz do vento a jak kupie juz czesci do vento to gril bez znaczka i przedluzenie maski przedniej swiatla znalazlem po 99 zl za sztuke a do golfa po 90 zl za sztuke a troche mam wydatkow nic z tego co otrzaskalem nie da sie wyklepeac jedyne co nie ucierpialo do zderzak jest caly widzilem kiedys takiego venciaka z pdzodem od golfa
takiego venciaka mamy w skladzie hehe . prawda theority?
jest mnustwo mozliwosci , aby odmienic swoje autko .
jazgadzam sie z przedmowcami , ale nie do konca .
powiem tak . vento z seryjnym przodem do golfa to (theority nie czytaj) mala lipka .
ale wystarczy wydluzyc mache o dobre 9 cm , do tego skasowac kierunki i wlozyc je w
lampy ala golf 4 z ringami i jest ekstra .
[ Dodano: 2006-12-24, 13:08 ]
jesli chcesz to poogladaj nasza galerie a mnustwo znajdziesz ventek z nieseryjnymi przodami od golfa .
sam aktualnie realizuje adaptacje zderzaka gti od golfa .
[ Dodano: 2006-12-24, 13:14 ]
tu klasyczne zdiecie : zderzak venciaka a reszta golfik .
i tez ciekawie wyglada .
a dzwon to najlepsza ikazja aby ztunowac autko .
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2006-12-24, 13:46
przod od golfa....seryjnie NIE! jak juz chcesz to jakies fikusnie swiatla od golfa, bo jest ooooogromny wybor. i tak jak przemolas mowil, maska przedloznaa....chociaz ja bym nie przedlozal...bo po paru latach ci wyjdzie. twoja wola, robta co chceta
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2006-12-24, 14:06
Jednym się podoba a drugim nie. Ja lampkom od golfa mówię stanowcze NIE
Nawet tym od mk4 - mi się to w Vento po prostu nie widzi (od ile dobrze kojarzę to Madej ma takie u siebie).
Wg mnie do Vento pasują jedynie lampy od ................. Vento
Silnik: VR6
Wysłany: 2006-12-26, 21:43
absolutnie jestem na nie tylko nei prozd od golfa to tak samo jak do bory dac przod od golfa 4 syf! odwrotnie tak ale w ta strone nie! chocbys mial land te lampki to i tak ja wole vento front!
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-12-28, 00:13
rafal00 napisał/a:
po 99 zl za sztuke a do golfa po 90 zl
I to jest dla CIebie jakaś różnica w cenie? ( zł i zrobisz sobie golfa z Vento?
Zresztą ja nigdy w życiu bym tego nie zrobił, a pamiętam, że kupując Vento w 2000 roku różnica w cenie w częściach była naprawdę duża, a przy 9 zł to nie wiem nad czym się zastanawiasz...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum