Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-03-03, 21:53 skradziona ciężarówka
Jednemu z nas, czyli Jacy dzisiaj ukradli jego ciężarówkę i z informacji jakie posiada jest już w Polsce. Może ktokolwiek z Was zobaczy ją w Polsce, auto jest dość charakterystyczne.
ostatnie info było dziś przy granicy polski o 1,30 rano w okolicach Olszyny, Świecka...
spyro, masz jakieś wieści Ten numer co miałem do Jacy jest nieaktualny, więc nie mogę się do niego dodzwonić. Przekazałem kierowcom co są w PL w różnych rejonach, będą nadawali na CB.
niekoniecznie musiał przejechać granice. w Polsce też są miejscówki w których zmieniają numery przy tirach itp. jakiś rok temu jakieś 15km ode mnie CBA zrobiło wjazd na bardzo znaną firmę która działała legalnie w branży zabudów na ciężarówki, dostawczaki, itp. a po cichu robili swoje. U mnie też na razie ani widu ani słychu, ale bede wypatrywał dalej
Silnik: 2e Pomógł: 25 razy Wiek: 45 Dołączył: 15 Maj 2006 Posty: 924 Skąd: Ostróda
Wysłany: 2010-03-06, 18:04
Dzięki panowie za pomoc
u mnie cisza policja teraz nic nie będzie robić bo czekają na jakieś info z polski
czyli można powiedzieć że sprawa zamknięta
a co najśmieszniejsze z tego wszystkiego to że auto stało w monitorowanym miejscu
i z 30 metrów od budy z cieciem
cieć nic nie widział a monitoring to porażka trzeba się domyślać która plama na ekranie to ciężarówka hehe
a co najśmieszniejsze z tego wszystkiego to że auto stało w monitorowanym miejscu
i z 30 metrów od budy z cieciem
cieć nic nie widział a monitoring to porażka trzeba się domyślać która plama na ekranie to ciężarówka hehe
ktoś musiał wiedzieć o tym ze monitoring to ściema
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum