Szczęśliwego Nowego 2007 Roku przedewszystkim dużo zdrowia powodzenia w życiu osobistym rodzinnym i aby nasze ventylki w przyszłym roku sprawiały jak najmniej zawodów, dla Wszystkich Miłośników VW VENTO życzy wolf1955 miłej zabawy.
W 2007 roku idzcie do przodu krok po kroku
Niech Was nadmiar kasy meczy
Niechaj fiskus Was nie dreczy
Niech rodzina żyje w kupie
Reszte miejcie głeboko w dupie.
No my jestesmy bardzo zadowoleni
Zyczymy rowniez wspanialej zabawy
Pozdrowki z Pruszcza
Bawimy sie bardzo dobrze, nastroje dopisuja a jesli kacyk bedzie to tylko przez przypadek
Silnik: 1,9 TDI Pomogła: 3 razy Wiek: 44 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 270 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2006-12-31, 21:32
male wspomnienie z poczatkow naszej imprezki
mialam byc wczesniej u Gavl'a, ale... nie wyrobilam sie i Przemek z Andzia musieli nam pomoc w wystroju mieszkanka (na zdjeciu Przemek i Gavel a my z Ania nadzorowalysmy prace meszczyzn )
kolejny etap naszej imprezki - wspolne zdjecia
[ Dodano: 2007-01-01, 03:52 ]
Spyro., wbrew Twoim obawom jeszcze sie trzymamy i jak widac nawet jestem w stanie cos napisac
Chwolowo walczymy z balonami ktore nas zabezpieczaja (tylko wtajemniczeni wiedza o co xhodzi )
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-01-01, 13:51
Ano nie mamy kaca
Imprezowaliśmy jakieś 13 godzin Zaczęliśmy przed 17 a położyliśmy się spać coś ok. 6 na ranem
Już jesteśmy po śniadanku i nawet posprzątać zdążyliśmy po nocnym pobojowisku
A zaraz zabieramy się za intelektualną rozrywkę....
No to i ja dorzucę się z fotkami. Nie mam ich dużo ale zawsze coś. Fotki są z drugiej imprezy (ogólnie były trzy ). Dodam tylko że do tej pory trzeźwieje,bo o 18 mam poprawiny
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2007-01-01, 19:15
a ja lutowalem .......... i sobie wylulowalem, zona mnie wuklnela. Nigdzie nam si eisc nie chcailo, szczegolnie ze kovval wprzeddzien sylwka mocno zapil i potem ciezko bylo nawet przed TV siedziec. Potem otrzymalismy telefon z pruszczansko-torunski, gavel to chyba majatek zaplaci za koma. A o 24.00 , w nowy rok, skur....juz mnie podkur... Jakies 2 kocie bobki+kobitka, posstanowili sobie puszczac fajerweki cale 3 m od naszej fury!!!!!!! Zanim do nich dotarlem, jedna raca nie poleciala tylko jeb... tuz kolo auta. Na takiej kur...ie do nich wyjechalem (+dresik+kapturek) ze chlopaki mieli szkalen oczy...az sam siebe sie balem. No to takie emocje w nowy rok mnie spotkaly.
A ja korzystając z okazji to chciałam podziękować za zaproszenie
od Andzi i Gavla.
Zabawa była przednia bardzo jesteśmy zadowoleni (mam nadzieje, że Gavel z Andzią tez)W nowy rok zaprosili nas do Gdańska na łyżwy ale "niestety" lodowisko było nieczynne
i wybraliśmy się na zajebistą pizze rodzinną.
P.S. Aniu i Gavelku BARDZO WAM DZIĘKUJEMY ZA ZAPROSZENIE, BAWILIŚMY SIĘ
BARDZO BARDZO DOBRZE
(chociaż chciano mnie najpierw zmoczyć a potem podpalić)
Silnik: 1,9 TDI Pomogła: 3 razy Wiek: 44 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 270 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2007-01-02, 19:39
Andziula napisał/a:
Zabawa była przednia bardzo jesteśmy zadowoleni (mam nadzieje, że Gavel z Andzią tez)
My takze !!!! Bardzo sie cieszymy ze przyjechaliscie
A teraz pare fotek z tego co dzilo sie u nas:
zaczelismy od wspolnej zabawy
na spotkanie z Nowym Rokiem
zyczenia i przytulaniec-sciskaniec
powitanie Nowego Roku
lyk szapana
i jeszcze jeden
tance, hulance, swawola...
a to juz dzien nastepny
tego to juz chyba nie trzeba komentowac
a oto wspomniana wczesniej pizza i wyglodniale towarzystwo
nie ma sie co denerwowac . w koncu to tylko foty chehehehe.
a wspominac jest co.
no i oczywiscie rewelacyjne zdiecie z wielka pizza . bardzo prosze zwrocic uwage na te niewymowne hehe (skacowane )miny .
powiem wam jescze ze tego samego dnia szorowalem do torunia .
i spalem w aucie razem z Ania w polowie drogi .
tak mnie jakos hehe zmulilo.
pozrdrawiam wszystkich .
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-01-02, 22:51
przemolas4 napisał/a:
w koncu to tylko foty chehehehe
dokładnie a przecież były gorsze co nie
jak je wczoraj wieczorkiem oglądaliśmy to chyba przez godzinę mieliśmy niezłą beke
ja się chyba z 3 razy ze śmiechu popłakałem
Tak podsumowując nasze spotkanko to stwierdzam, że jednak takie spontany są najlepsze
Wysłany: 2007-01-05, 09:38
Andziula mam ten sam problem...
Od wtorku jeszcze ani razu nie przyszlam na czas do pracy - wiecznie spozniona
ale na szczescie zawsze udawalo mi sie zdazyc przed szefem niezaleznie od tego czy spoznialam sie 15min czy 30min albo nawet troszke wiecej
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-01-05, 11:54
Hehe, u nas to samo. Tzn sylwka odespaliśmy (doba snu wystarczyła ) ale aktualnie siedzę po nocach i robię projekty, już nie mogę patrzeć na komputer, nawet cholercia nie mam kiedy na forum zajrzeć
no jak to mozna tak mcno pracowac . hehehe
ja nie wiem .
pozdrawiam .widze ze z tego towazystwa ja najbardziej zeski .hehe.
w pracy na czas , ale zadnego zapaly to nie mam . tak szczerze to najlepiej sie "uwalic i w h...ja walic "
hehehe . pozdrowionka .
Silnik: 1.8 90KM Pomógł: 10 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Mar 2006 Posty: 1226 Skąd: SZAMOTULY
Wysłany: 2007-12-31, 19:06
W Nowym 2008 Roku
Dużo wódki, mało soku,
Szczęścia na każdym kroku,
Sexu, o tej porze, w toku,
Pieniędzy potoku,
10 na boku,
...i żadnej łezki w oku
ja życze najlepszego i zabawnego roku
znalazlem ten stary temat wiec postanowilem go odkuzyc
_________________ ŻYCIE BEZ SILNIKÓW SPALINOWYCH BYŁO BY NUDNE! I NIE TYLKO
Ostatnio zmieniony przez BANDERAS_RR 2008-01-01, 18:03, w całości zmieniany 1 raz
Do wszystkich co mi pisali zyczenia rok temu - niestety nie spelnily sie.
Badzcie prosze tak mili i na rok 2008 przesylajcie mi raczej pieniadze,
alkohol, bony do biedronki, albo talony na paliwo.
Pozdrawiam i zycze szampanskiej zabawy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum