Mam do sprzedania tłumik REMUSa z okrągłymi końcówkami 2x90.jeździł w mojej Ventce na początku.I teraz leży i niszczeje.
jak ktoś do 80 PLN to bede happy...
z tym ze końcówki są osobno bo wyciąłem te rury przedłużające.
nie wyciąłem bo chciałem przywrócić mu oryginalny stan i sprzedać,ale miałem tylko spawarkę elektrodową a taką ciężko jest pospawać.przez te rury przedłużające on był strasznie ciężki i urywały się gumy co 1000 km przy glebie.Jak był byś zainteresowany,
to mogę ci go pospawać do kupy tak jak był oryginalny i założysz go sobie tak jak być powinno i wydłużyć rurę wlotową,a nie końcówki.
Pierwszy tłumik to były dwie końcówki wspawane do orgi. tłumika w MKII,a tłumik wybebeszony.Później kupiłem VENTO i ten REMUS był w nim na całkowitym przelocie.Ja wsadziłem srumienia i taki orgi.VW przelotowy by go z ciszyć,i chodził naprawdę fajnie,w tamtej Ventce.Bo w tej był cichy,taki pomruk tylko.Teraz ma WM sporta owalnego.co do ceny to 60PLN i jest twój.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum