jak w temaci mam silnik 1.8 AAM i moje pytanie jest takie sa 3 poduszki co trzymaja silnik jedna w przodzie droga z lewej strony i z prawej chodzi mi o ta prawa macie macie od tej poduszki tylko do silnika przykrecona bo ja tylko do silnika a w MK2 widzialem ze mial jeszcze do skrzyni ta lape co trzymala czy w naszych 1.8 tez tam do skrzyni idzie czy tylko do samego silnika? prosze o odpowiedzi bo juz mi raz sruby zerwalo od silnika co trzymaja ta lape i sie zastanawiam czy nie powinna isc tez do skrzyni zeby ja trzymalo bo u mnie skrzynia sie trzyma tylko przykrecona do silnika a moim zdaniem chyba powinna na koncu byc przykrecona do tej lapy a, a wy jak macie sorki za bledy ale spieszylem sie
tak o ta lape mi chodzi ja jej nie mam tylko jest droga z tego samego miejsca w strone silnika i czy na tej jednej mozna jezdzic czy pasuje gdzies skolowac ta co na fotce kolega pokazal
Silnik: 1.8 90KM Pomógł: 10 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Mar 2006 Posty: 1226 Skąd: SZAMOTULY
Wysłany: 2010-03-28, 14:42
napisz do kolesia z aukcji moze ci ja sprzeda osobno za guziki ale z tego co piszesz to masz jakas nie orginalna lape ktos cos tam kabinowal ale dla swietego spokoju mozesz porownac w jakiej innej ventce albo golfie zebys mial 100% pewnosci
_________________ ŻYCIE BEZ SILNIKÓW SPALINOWYCH BYŁO BY NUDNE! I NIE TYLKO
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum