cześć wszystkim, idzie wiosna i muszę wymienic opony, na jakich jeżdzicie i czy je polecacie, żeby nie szaleć z kasa tak do ok. 170 zł/szt. Jakiej firmy???
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-01-08, 19:10
pete napisał/a:
idzie wiosna
gdzie ????????????????
u mnie się trochę ociepliło ale mi to wygląda na taką ciszę przed burzą
byłem w górach kilka razy więc jako doświadczony góral przewiduję śnieg aż do maja
a jeśli chcesz kupować oponki to zajrzyj sobie na tą stronkę: www.opony.com
wybór spory i ceny całkiem niezłe
kilku znajomych już stamtąd kupowało i na jakość obsługi nie narzekało
a najlepiej to podjedz sobie do kilku oponiarzy w okolicy, popytaj o modele i o ceny, pospisuj sobie i potem porównaj z tą stronką - od razu zobaczysz do jakich oponiarzy warto jeździć
Silnik: VR6
Wysłany: 2007-01-08, 22:35
po 1 nie podales rozmairu a to istotne bo ta sama oppona w roznych rozmairach to roznica o paredzisait procent w cenie.. po 2 mowa o nowkach czy uzywanych?
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Silnik: ABS Pomógł: 5 razy Wiek: 49 Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 315 Skąd: internet
Wysłany: 2007-01-09, 00:19
Gavel napisał/a:
pete napisał/a:
idzie wiosna
gdzie ????????????????
u mnie się trochę ociepliło ale mi to wygląda na taką ciszę przed burzą
byłem w górach kilka razy więc jako doświadczony góral przewiduję śnieg aż do maja
a jeśli chcesz kupować oponki to zajrzyj sobie na tą stronkę: www.opony.com
wybór spory i ceny całkiem niezłe
kilku znajomych już stamtąd kupowało i na jakość obsługi nie narzekało
a najlepiej to podjedz sobie do kilku oponiarzy w okolicy, popytaj o modele i o ceny, pospisuj sobie i potem porównaj z tą stronką - od razu zobaczysz do jakich oponiarzy warto jeździć
rozmiar oczywiście standart: 185/60 R 14 i nówka oczywiście. Tez się zastanawiam nad kormorankami ale na jakims forum parę osób strasznie zgnoiło te opony, że głośne, na wodzie pływają i zero hamowania. Jest się czym przejmować czy brać? Bo 250 zł za oponę nie dam bo fotelik dla dziecka jeszcze musze nabyć!!! Pozdro
Silnik: ABS Pomógł: 5 razy Wiek: 49 Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 315 Skąd: internet
Wysłany: 2007-01-09, 10:48
pete napisał/a:
rozmiar oczywiście standart: 185/60 R 14 i nówka oczywiście. Tez się zastanawiam nad kormorankami ale na jakims forum parę osób strasznie zgnoiło te opony, że głośne, na wodzie pływają i zero hamowania. Jest się czym przejmować czy brać? Bo 250 zł za oponę nie dam bo fotelik dla dziecka jeszcze musze nabyć!!! Pozdro
Witaj
moge sprzedac fotelik z nosidelkiem oczywiscie uzywany cena 30 zl
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-01-10, 01:06
gucio, takie oferty w dziale giełda proszę...
pete napisał/a:
na jakich jeżdzicie i czy je polecacie
Do tej pory kupowałem oponki renomowanych producentów. Aktualnie od września śmigam na bieżnikowanych, o których to się rozwodziliśmy już na forum., Jak narazie (odpukać) śmigają pięknie, nic się nie dzieje, nie odkleja, nie są głośne, nie biją, poprostu jak nówki a cena naprawdę niziutka. A śmigałem na nich już 200 km/h i to niezły kawałek i nic się nie działo, także śmiało moge polecić. Bo mówiąc szczerze jak masz brac Kormoran to będzie to samo... Miałem Kormorany letnie i trzasnęła mi po jakiś 15 tys km. Wtedy z musu przed Zlotem kupiłem 2 nówki bieżnikowane, potem kolejne 2 na przód i tak sobie jeżdżę i nie narzekam.
Wysłany: 2007-01-10, 10:48
spyro napisał/a:
gucio, takie oferty w dziale giełda proszę...
pete napisał/a:
na jakich jeżdzicie i czy je polecacie
Do tej pory kupowałem oponki renomowanych producentów. Aktualnie od września śmigam na bieżnikowanych, o których to się rozwodziliśmy już na forum., Jak narazie (odpukać) śmigają pięknie, nic się nie dzieje, nie odkleja, nie są głośne, nie biją, poprostu jak nówki a cena naprawdę niziutka. A śmigałem na nich już 200 km/h i to niezły kawałek i nic się nie działo, także śmiało moge polecić. Bo mówiąc szczerze jak masz brac Kormoran to będzie to samo... Miałem Kormorany letnie i trzasnęła mi po jakiś 15 tys km. Wtedy z musu przed Zlotem kupiłem 2 nówki bieżnikowane, potem kolejne 2 na przód i tak sobie jeżdżę i nie narzekam.
Mozna wiedziec jaka cena tych opon bierznikowanych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum