Mi pasuje , tylko możnaby zmienić miejsce bo w piatek o 14 po takich sklepach będzie w ch.j ludzi .Proponuję część starego pasa startowego na os.dywizjonów 303 ało ludzi i dojazd bez dziór
astaroth ,Tomek1985 ma racje ,to jest ten po drugiej stronie drogi dwupasmowej.Jak zjezdzałeś wtedy z góry i zaraz za światłami skręcałeś w prawo na działki odwórć głowę w lewo a twoim oczom pokaże sie druga część tego pasa i właśnie tam będziemy.
Masz na mapace drogę, będziesz musiał przejechać po boku osiedla jakieś 100 m.Tylko powoli bo jak pisałem ,że niema dziur miałem na myśli że prawie ich niema
Moja propozycja to 24 kwietnia gdzieś w połowie drogi do sącza, tak żeby każdy miał blisko, warunki są dwa, ciepła i nie deszczowa pogoda oraz min 3 furki z Krakowa i 3 z Sącza, są chętni ?
Termin jest odległy dlatego można sobie poukładać terminarzyk i znaleść chwilke wolnego czasu
Co do 24 tez teraz nie mogę się określić ,myślę że najbliższy tydzień wszystko wyjaśni.
Ale Pany z krakowa i okolic 11.04 jest rozpoczęcie sezonu grupy VAG z małopolski i śląska w miejscu naszego ostatniego spotu czyli na pasie od strony os. dywizjonów 303.Kto ma konto na forum vwgolf.pl dowie sie więcej http://forum.vwgolf.pl/vi...der=asc&start=0
Kto niema tak w skrócie :"jak część z Was wie od jakiegoś czasu vwgolf.pl /gr. malopolska z vwsląsk.pl organizujemy dużego spota rozpoczynającego sezon letni i w tym roku również taka impreza się odbedzie.
Zapraszamy wszystkich miłośników aut koncernu VAG i nie tylko.
Data: 11 kwietnia 2010 (niedziela) godzina 14:00
Miejsce: Zachodnia strona pasa byłego lotniska wojskowego Czyżyny (czyli ta przy osiedlu Dywizjonu 303) w Krakowie "INFO Z FORUM VWGOLF.PL"
Fajnie byłoby polecieć jak największą grupką z vento.org także liczę na was koledzy.Ja będę ze znajomym z forum passata i dam znac chłopakom z NS!MAM NADZIEJE ŻE BĘDZIE NAS KILKU !
Ja będę jechał od huty czyli będę zjeżdżał z góry.Możemy sie ustawić już na osiedlu zaraz za wjazdem po lewej stronie jest parking.zaznaczony na zielono :
Silnik: 2.0
Wysłany: 2010-04-10, 14:29
Oki niema problemu o 13:50?? moze taki kolega pojedzie tylko ze nie jest z grupy VAG tylko Opel Vectra co prawda ma 2.0 150 kucy i naped na 4 buty ale ładnie wyglada
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum