Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2010-02-23, 19:10
Widzę że masz troszeczkę w aucie do zrobienia, ale trzymam za Ciebie kciuki i wierze ze ogarniesz temat.
Co do fot z pierwszego postu to przeslij mi linki z fotosika lub link do profilu na fotosiku, pod warunkiem że nie wrzucałes jako anonimowy...mój mail pjagiello@wp.pl....a ja podmienie i będe sie otwierac na full z pierwszego postu.
Co do lusterek w macie to fajny pomysł...oczywiście kwestia gustu....ale jak dla mnie wszystkie listwy nie w kolorze i lusterka sa szalenie praktyczne.....zamiast płacić lakiernikowi-używasz pasty do butów i otarcie usunięte
Wczoraj został zakupiony rozrzad i późnym wieczorem zaczęliśmy wszystko składać tak jak to już powinno być finalnie Został tez pomalowany grill silniczek już siedzi w budzie podkreślam ze był wkładany bez pomocy żadnych podnośników itp. tylko 3 chłopa i siła mięśni Dzisiaj będzie skręcana reszta i modlić się tylko żeby zapalił
Fotki:
Silnik już na gotowo:
Grill:
_________________ Aus Liebe Zu Den Autos Der Gruppe VAG !
Ostatnio zmieniony przez Motoboy 2010-02-24, 12:01, w całości zmieniany 2 razy
no właśnie nie może przy odrobinie szczęścia da rade dzisiaj zresztą jest tylko przykręcony na 1 łapie i 3 śrubkach ze skrzyni bo już wczoraj chęci nie było na resztę
no i wczoraj późnym wieczorem bestia zagadała od kopa było parę nieudanych prób ale jak się okazało źle ustawiliśmy pompę (Nie na tą cechę)
i nie te świece założyliśmy i jak to wszystko ogarnęliśmy zapalił bez
żadnych problemów tutaj jest pierwszy filmik jak była jeszcze źle ustawiona pompa i spalone świece http://www.youtube.com/watch?v=hMNKBY80tCk no i jak było już wszystko okey http://www.youtube.com/watch?v=kJysIOMW_44 no i myślę ze już z silnikiem mam spokój zostało jeszcze tam trochę wkładu w ten silnik czyli nowy olej filtry itp. ale byle ze jeździ
co do następnych zmian wizerunku i reszty trochę będzie na razie przestój, Puki się z kasa nie ogarnę z leksza, bo jeszcze przerejestrować trzeba Ale jak to się mówi powoli, a do przodu
Takie świeże fotki Wentyla jak wygląda teraz:
no dokładnie Krzeszak pod sierpem wszystko zeżarte ale za niedługo tam reperaturkę wspawam i sierpy wszystkie 4 będą nowe a co do kiery to właśnie mi się bardzo podoba a możecie mi powiedzieć jak rozróżnić przedni zderzak Vento a Golfa ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum