czesc polskich drog to tak naprawdenie nadaje sie do normalnego uzytkowania... dla mnie jeden gorszych odcinkow to trasa od Granicy Niemiecko Polskiej Swiecko do Autostradki a2 miescami to juz taie dziury ze zaweszenie idzie stracic jak jechalem w marcu...(owszem kawalkami jest ladny asfalcik) sam Kalisz tez rozkopany jak diabli... ostatnio jeszcze mialem okazje jechac do swinoujscia.... od przejscia granicznego(zapomnialem nazwe) wpadam chyba w autostrade a6 hmm jakos tak jest taki kawalek tam ze czulem sie jak na jakim rodeo...
_________________ GRUPA WIELKOPOLSKA
VW Vento- pracuje tu 90 Koni i.............Jeden Osiol :-D
a ostatnio na trasie Zamosc - Kraków odcinek 250 km zrobiłem w 5,5 godz sami obliczcie srednia
A ja 2tyg temu:
Bielsko-Biala - Pszczyna (20km) w 1h
Pszczyna - Katowice (45km) w 20min.
Cuda?
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2010-05-06, 00:08
Masakra....śmigałem dziś krajową 17-stką.....lipa.....co chwila dziura lub łata sięgająca ponad asfalt na ok 2-3cm.....szkoda gadać....trzeba walczyć z dziurami, debilami na drodze i grasującymi sreberkami
A o takim mieście jak Lublin to nie będę wspominał....plomby z zębów wypadają Zawias i tak dostaje ostro po tyłku....dobrze że przynajmniej nic nie urywam przy swoim zawiasie.
Ciekawe, który rząd się za to weźmie
Paliwa drogie na maxa mimo iż baryłka ropy ma przyzwoite ceny, więc ekipa z Wiejskiej powinna ruszyć mózgownice i jakoś ten fenomen cen regulować ustawami, gdyż jak wiadomo władza ustawodawca czyli stanowienie ustaw i prawa należy do Sejmu i Senatu.....szkoda że teraz będą tylko wybory prezydenckie , gdyż prezydent ma tylko władzę wykonawczą czyli zatwierdzanie ustaw, a niestety ekipa, która dowodzi naszym krajem daje ostro ciała, i to w myśl przed wyborczego hasła: By żyło się lepiej-wszystkim
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum