właśnie miałem pisać, że odpadam ... klocki mi się już starły do końca, hamowania brak, myślałem, że na piątek dojdą mi te co zamówiłem, ale jednak nie dotarły ;/
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
uuu nie popatrzyłem ;/ czarnysauber, dzięki za sprostowanie
czyli co, wypada, że 28 jest wolny ... ? więc jak Panowie ? otwieramy sezon 28 ? z grilem itp ...
kurde Panowie, ja chyba nie dam rady, bo w piątku na sobotę jadę chyba na warszawę ;( więc jak przyjadę to będę utyrany pewnie ...
ale zobaczymy, z chęcią zobaczyłbym tego czerwonego
a btw. widziałem dziś tego białego Ventyla w Rzeszowie na Dąbrowskiego ;D śmiga aż miło, to jest chyba 2l wersja silnikowa jak nie VR6, ale wątpię, raczej 2l ... trzeba by jeszcze jego dopaść i zaprosić do klubu ;D
Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 41 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2010-04-07, 21:38
mongi napisał/a:
Panowie, mnie nie bedzie... żenie sie
O masz , no to gratulacje
zeniTh napisał/a:
a btw. widziałem dziś tego białego Ventyla w Rzeszowie na Dąbrowskiego ;D śmiga aż miło, to jest chyba 2l wersja silnikowa jak nie VR6, ale wątpię, raczej 2l ... trzeba by jeszcze jego dopaść i zaprosić do klubu ;D
A ja już wiem gdzie nocuje, to tam go sobie obejrzę dokładnie, i ulotkę wrzucę za szybę.
Ostatnio zmieniony przez Hormon 2010-04-07, 21:40, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 2.0 GLX 85kW Pomógł: 8 razy Wiek: 35 Dołączył: 09 Mar 2008 Posty: 666 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2010-04-09, 20:38
mam pytanie czy jak będzie padać to się spotykamy ? na podpromiu jest zadaszenie więc można tam posiedzieć albo uzgodnijmy jakąś inną lokalizacje jak by padało z zadaszeniem
Jendker, tak, ja na 100% nie wiem czy przyjadę, bo jadę dziś w nocy o 3 do warszawy i przyjadę pewnie jutro pod wieczór ;P więc nie wiem czy zdążę na spot ... ale jakby co to szybko nie uciekajcie
jutro o 19:30 będą też Panowie z VAG-podkarpacie na podpromiu więc myśle, że ekipa będzie dobra
Silnik: 2.0 GLX 85kW Pomógł: 8 razy Wiek: 35 Dołączył: 09 Mar 2008 Posty: 666 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2010-04-09, 20:47
nie ma problemu jeśli się jutro spotkamy to może szybko nie uciekniemy a jak dasz radę przyjechać to super czym nas więcej tym lepiej a jak nie to inne spoty też będą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum