Także od dzisiaj oprócz www.vwvento.org oraz www.vwvento.pl funkcjonuje także www.vwvento.eu
I tu moja propozycja, powracam do tego co było wcześniej, ale w mniejszych pieniądzach:
Kto chciałby mieć miejsce na stronkę WWW i konto e-mail w domenie www.vwvento.eu ?
Po kosztach wyjdzie to 20 zł/rok za konto e-mail lub 40 zł/rok za konto e-mail i miejsce na stronkę. Wszystko razem proponuję 150 mega (może być więcej, więc czekam na propozycje)
(to przykład, bo nic jeszcze nie zrobiłem Oczywiście nazwa nie musi być związana z forum, dowolna, jaka się tylko Wam zachce. Nie ma ograniczeń co do długości nazwy (niektóe serwery mieszczą tylko do 8 znaków przed @)
Czekam na odzew, ciekawe czy i tym razem wszyscy mnie zrugacie za ten pomysł...
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2006-12-04, 12:30
hehe zszedłeś z ceny to i zruganie będzie łagodniejsze
A tak na poważnie to cena 20 zł/rok za maila bez ograniczeń jest naprawdę dobra. Ja się na razie nie pisze na takowy, a dlaczego to na pewno dobrze wiesz...
Ale polecam wszystkim chętnym bo taki mail to naprawdę fajna sprawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum