Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-01-15, 23:47
Dokładnie, w przyszłym roku będe miał nową drukarnię koło szkoły, a więc ceny powinny byćn a otwarcie dużo niższe. Tym razem tak na szybko było...
Moim zdaniem w przyszłym roku musimy zrobić dwa projekty - jedne jak w tym roku, duży na cała stronę i i drugi na 12 stron, przekładany i trzeci mały na biurko, dla każdego coś dobrego.
Moim zdaniem w przyszłym roku musimy zrobić dwa projekty - jedne jak w tym roku, duży na cała stronę i i drugi na 12 stron, przekładany i trzeci mały na biurko, dla każdego coś dobrego.
Dobry pomysł
_________________ Gość, jeśli pomogłem, to kliknij pomógł. Będzie mi miło
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-01-17, 17:07
theority napisał/a:
Tylko trochę za mały jak dla mnie
Ja od początku mówiłem że dla mnie A3 to dużo za mało więc nie zamawiałem ale kalendarz klubowy przecież mieć musiałem
Ostatnio cały czas zabiegany jestem ale w końcu udało mi się podjechać do jednej firmy reklamowej i dzisiaj druk odebrałem i od razu powiesiłem nad biurkiem
Mam w końcu kalendarz klubowy
Uprzedzając ewentualne pytania dopisze, że jest to format A1 na papierze whiteback o gramaturze 200g/m2. Kosztowało mnie to 35 zł.
070117_165722.jpg fotka robiona komórką więc nie krzyczcie na jakość
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-01-17, 22:27
Gavel napisał/a:
Kosztowało mnie to 35 zł.
taniocha, u mnie najtaniej z metra bieżącego biorą 50 zł+VAT.
Tak jak pisałem wcześniej, w przyszłym roku zrobimy różne, żeby każdy miał coś dla siebie, mały, duży na biurko itp, to myślę dobry pomysł... Bo mi tez cos mały ten kalendarzyk się wydaje
[ Dodano: 2007-03-08, 19:04 ]
A ja mam takie pytanko.
Oglądam te wasze wszystkie Ventki i widze ze i ja nie mam sie czego wstydzic;)
Więc kiedy bede mial okazje sie pokazać? (Live)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum