Silnik: 2.0 2E 116km Pomógł: 2 razy Wiek: 35 Dołączył: 27 Wrz 2009 Posty: 141 Skąd: Mrozy
Wysłany: 2010-05-01, 21:39 głosnik z lewej strony nie graja
Czesc.. mam oto taki problem ze po wymianie nagrzewnicy głosniki z lewej strony przestały grac... nie wiem co mogłos sie stac kombinowałem juz na wszystkie sposoby i nic czy gdzies pod deska rozdzielcza jest jakas kostka Moze Wy cos pomozecie w tej sprawie a jezeli nie to bede prowadził oddzielne kable do tych głosników prawa strona gra idealnie wiec czemu lewa przestała
Silnik: 2.0 2E 116km Pomógł: 2 razy Wiek: 35 Dołączył: 27 Wrz 2009 Posty: 141 Skąd: Mrozy
Wysłany: 2010-05-01, 22:10
radio wyciagałem juz 3 razy... podłoczone jest ok problem z tym ze kable od radia chowaja mi sie pod deske rozdzielcza a nie chce jej zdejmowac ale chyba bez tego sie nie obejdzie a ewidetnie jest to cos pod nia bo teraz patrzyłem to sygnał z radia jest wysyłany ale nie dociera juz do tego łaczenia miedzy drzwiami kierowcy tym bardziej do tylnich...
Wysłany: 2010-05-02, 12:59
dzis w nocy rozebrałem zegary i cała deske i znalazłem usterke jeden kabel był przeciety tak jak by nozem( tylko nie przypominam sobie zebym cos cioł przy wymianie nagrzewnicy ) ale wazne ze muzyczka juz gra Serdeczne dzieki za pomoc pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum