Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2010-05-02, 23:05
no ja dzisiaj tez sie moge pochwalic :d grilowalem z Budwaiser oraz z Tyskie znalazlem gdzie sie Tyskie premium sie sprzedaje
_________________ 1st. auto IZ Combi 1.5 benzyna white 85r. - Dead
2nd. Opel Ascona 1.6i GLS silver sedan 87r. - Almost Dead
NOW!!! VW Vento 1,9TD AAZ GL Blue Metalic FOREVER!
Silnik: 1.6 AEE Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Lip 2009 Posty: 446 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-05-03, 17:06
super temacik widzę
zaczne od tego co lubie. przede wszystkim ŁOMŻA export potem LECH moze byc Warka czerwona i Królewskie. mocnych piw nie lubię bo mi jakoś spirytusem walą... nie mówiąc o BELFAST mega mocne i chyba nie dopiłem puszki nawet
Tyskiego tak uznanego przez wielu do ust nie wezmę. po roznych spróbowanych to tamto jest jak siki
lubie jak mi ktoś przywiezie coś z innych krajów. głównie bracia bo jeżdżą po europie na zawody motocrossowe czy na treningi.
te były spoko. takie lekkie. i ciekawe butelki bo 250 ml... jak ćwiartka piwa
San Miguel też dobre no i do wypicia na raz - 250ml
tutaj prezenty mikołajowe
Japonia, Szwecja, Ukraina
no i wspomniane na początku przez Fable, Utenos. bardzo dobre i o ciekawym kolorze
Fable, a ja byłem jakiś czas temu na Litwie i się obkupiłem
te ekstra naprawdę dobre jest a na pewno lepsze od reszty i utenos też nie kiepski tak jak już kolega wyżej wspomniał a tak poza tym to chyba nic ciekawego nie mają reszta to takie specyfiki jedne lepsze od drugich...wódka w pojemniczkach jak od jogurtu albo oranżada wyglądająca jak zwykły napój tylko z procentami
a w kraju to popijam lecha warkę w wakacje jechałem na żubrach i też nie narzekałem a od czasu do czasu człowiek zaszaleje i heinekena sobie zafunduje wcześniej tak jakoś do specjali przywykłem ale ostatnio albo trafiłem kiepską partię albo zeszli na psy bo taki kwas był że się pić nie dało
a z lokalnego to ciechan o ile ktokolwiek słyszał no tylko że co dobre to i droższe
Kupilem ostatnio piwo Kaper, w Zywcu je rozlewaja. 8,7% Zapach miodu, smak taki sobie. Dopiero po kilku lykach jest "wszystko jedno" i smakuje calkiem calkiem
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Mack, Estrella jak lekka oranzada, San Miguel oprocz nazwy niewiele ma wspolnego z dobrym piwem
Jestes pewien, ze to puszki 250ml? Bo ja kupowalem puszeczki po 0,33l i to w automacie takim jak na cocacole
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2010-11-01, 20:31
jakoś już dawno nic tu nie pisałem, dlatego włoże kilka fotek co dostałem z Polski w paczce od kolegi
Desperados poprostu uwielbiam u nas takiego nie ma... oraz krupnik... super z colą, mamy swój litewski "Krupnikas" ale nie jest taki dobra jak polski
Svyrtus czy jakos tak, podchodzil mi tylko bialy i niebieski, ten czerwony byl feee.
Japonskie Asahi (rozlewane w Czechach) - smakuje jak zwykly sikacz. Szkoda probowac
Desperados - chyba najlepsze piwo z tych "smakowych". Szkoda, ze nie robia go w 0,5l butelkach.
Obecnie z piw smakowo toleruje: Desperados, Kaper, Tatra zwykla i mocna.
Jeszcze smakowalem niemieckiego piwa, nie pamietam nazwy, ktore mialo smak wisni
Wysłany: 2010-11-02, 09:27
w Poslce widziaelem w Krakowie w Tesco jezeli sie nie myle ze maja litewskiego piwa (svyturis) oraz w Bialymstoku w realu tez ze majo litewskiego piwa i utenos i svyturysa. jezeli ktos bedzie chal przez litwe to napiszcie PM i zrobimy maly spocik... nie tylko piwo mamy smaczne lecz i 999 o ktorym Krzeszak moze cos powiedziec :DDDD super napoj z cola ))
Silnik: 1.6 AEE Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Lip 2009 Posty: 446 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-11-02, 19:25
a ja namierzyłem ostatnio sklep z piwami z Polski. ceny powyżej 3.50 za jakiekolwiek. no ale trzeba doliczyć że ktoś je musiał przywieźć do tego sklepu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum