mam mały problem gdzie znajde bezpieczniki od klimy ,na głównym panelu ich niemam miesiąc temu jeszcze wszystko chodziło a jak ostatnio odpaliłem to mi nie załancza sprzęgiełka i wiatraka
jak przycisk na panelu się zapala po wciśnięciu się zapala to bezpiecznik cały. Przyczyna pewnie leży w tym że niema gazu w układzie i dlatego niezałącza klimy.
Silnik: 2E Pomógł: 78 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 1173 Skąd: małopolska
Wysłany: 2010-05-05, 23:39
masz jeszcze do sprawdzenia sterownik pod zbiorniczkiem płynu, przekaźnik, bezpiecznik nad skrzynką, robótka dla kogoś obeznanego trochę z elektryką samochodową bo niestety manualnej klimy nie zdiagnosuje się Vagiem.
dzięki za podpowiedz jeszcze sprawdze dzisiaj płyn i jak co to nabije klime ,ale dziwne jest to że jak sprawdzałem to było wszystko ok.klime robiłem jakieś 2 lata temu .Pablomed wspomniałeś coś o bezpieczniku nad skrzynką gdzie go dokładnie szukać bo z głowy wyleciało już,miałem tak że przycisk się zapalał a wszystko było winą bezpiecznika .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum