Jak w temacie sprzedam swoj gwincik z autka 500zl badz zamienie na zawias z springami obnizajacymi, czemu? gdyz stwierdzilem ze jednak jest zbytnio za twardo jak dla mnie w kocnu autko uzywane na codzien
gwina TA Technik uzywany prze ze mnie miesic z haczykiem jesli chodzi i % wamorkow to musial bym podskoczyc na stacje diagnostyczna i sprawidzic ale raczej wszystko jest oki bo autkiem nie buja tylko jest serio sztywne
sluchaj ja mam go jakis miesiac ile ma przelatane to nie wiem bo tez go kupilem od kumpla ktory mai G3 i nie zadrzyl zamontowac gdyz padl mu motor i pogonil auto
Silnik: ABD
Wysłany: 2010-05-24, 00:24
ja mam kita -80 / -80,60,40 mm bo jak wiadomo tyl regulowany na talezykach, przod firmy supersport a tył hmmm pisze "high performance vw", mam tez springi na przod i tył zielone bodajze weiteka obnizajace o -35mm chyba.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum